-
Bunların hepsi faso fiso... Adam haha hihi dünün boklu Tarkancısı gelipte rock trend oldu diye yok ben converse ayakkabı alayım, siyahlara bürüneyim, iyi işte metalica, kıraç (vurgu ikisinide aynı kefene koyuyor) filan dinliyorum -baba metalicanın hangi sarkısını biliyon -hani su salıncaklı olanı varya adamlar ters dönüyo düşmüyo. Lan bravo vallahi ona dikkat etmişin. Ya var böyle adamlar kara cahil. Bunlar özenti değilde nedir..?
-
başkasından görürsün, yaparsın özenti olursun nedir yani?
what's the big deal?
-
özentileri kendi haline bırakın bence onlar hakkında konuşmaya bile tenezzül etmeyelim:) kendi içlerinde yaşasın bişeyler ..yazık onlarada..
-
bence haklısın.kim ne istiyosa dinlesin.ne istiyorsa yazsın.sorsun.niye bir başlık altına almaya çalışıyorsunuzki?
-
Sana bir örnek vereyim.Arkadaşlarla cafeye gidiyoruz.Arkadaşım yanında benim tanımadığım biri var.Siyah uzun saçlı, ve üzerin de siyah iron-maiden t-shirtü vardı.cafe'de oturup konuşmaya başladık, ben hemen çocuğun konuşmalarından özenti olduğunu anladım.Çünkü sanki bir yerde metalci olmanın kriterlerini okumuşda konuşuyor gibi geliyordu onun anlatıkları bana.Yok pop ve hip-hopdan nefret ederim,vs..... gbi şeyler.ya adam söylediği şeyleri gidip artık nerde okumuş kimden duymuş sa bize tekrarlıyordu.Tıpkı Nirvana'nın tek bir şarkısını bilmeden,dinlemedn 3 akorla müzik yapıyor diye eleştiren özentler gibiydi.Cafede Rain maker çalarken şarkının nakaratına geldiğinde Iron Maiden'ı olduğunu anladı bu fanatik ıron Maiden hayranı kardeşimiz.Ayrıca Konuşmalarından belliydi yine Bruce ve Iron maiden hakkında pek birşey bilmiyordu, yaptığı yorumlarından yine kulakdan duyma bilgilerdi.
-
baba supersin!!!!
-
durun benim!!!!
-
öl artık sen öl yani ben özentiyim ve utanmıyorum napıyım ilacı falan var mı ?? hande yener forever
yaniiiiiiiii
-
ya herkes ben farklı olucam diye siyah giyiyo sonra bi bakıyoruz hepsi aynı olmuş :D en kısa tanımı bu olabilir özentilerin
-
bak şimdi bana da özenti dencek!!
ha şunu bileydin...bu başlıkları açan arkadaşlardan özenmişsin....