Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

KİMDİR BU ÖZENTİLER??

• death_glory • 8 Mart 2006 16:12 • #495015
    KİMDİR BU ÖZENTİLER:(

özenti ne? sözcük kökü nedir? türemiş midir basit mi bileşik mi? tdk ne diyor buna bir bakalım; siz baktınız mı? yok. buyrun:

Beğendiği bir durumda olma, beğendiği şeye benzeme çabası.

kötü bi şey göremedim ben bunda. özellikle ergenlik çağındaki insanlar eğer biri ya da birilerine ilgi duymuyor; örnek almaya çalışmıyorsa onlarda ruhsal bir problem vardır. bu ya megalomani ya da daha kötüsü şizofrenidir heralde.

anlamıyorum yaşınız kaç? daha ne gördünüz ne oldunuz da o özenti bu özenti diye milletle dalaşıyosunuz? dinliycekseniz dinleyin müziğinizi; metalci olun, metalikacı olun. zaten özentiyseniz fazla vaktinizi almaz bunlar bi kaç seneye kadar kendi yolunuzu bulursunuz. ayrıca şimdi özenti olmadığını iddia ederek, kendince özenti tespiti yapan kardeşlerim de belli bir yaşa geldikleri zaman o özentileri hiç sallamıycaklar; emin olsunlar.
  • beware_world • 8 Mart 2006 22:33 • #495032

dilak ablama laf yok ben yaptım bi yanlıs siz yapmayın aman ha!! :))))
  • dilek • 9 Mart 2006 02:05 • #495042
    hepimiz özentiyiz...

bu arada ben "kendimce" bi düzeltme yapmak istiyorumm..
    yaşım 25 daha gencim evet ama çok şey de yaşadım.. yaşla alakası yok bahsi geçen konunun. Ben de özenti olmadığımı iddia edenlerdenim. Ama birşeyi atlamışım. Ben garaj çerçevesinde düşünerek bu soruyu yanıtladım, eğer müzik dışındaki özentilik de konuşuluyorsa evet düzeltiyorum benim özendiğim şey ya da biri oldu. Çekirdek ve sorunsuz ailelere özendim ben yalnızca. Tamam kabul ediyorum bak ben özentiymişim.. Ama müzik konusunda cevaplarsam düşüncem aynı. Ben çok küçükken babam gitar çalardı bize piyanomu babam aldı ama ben daha piyanonun p sini görmediğim için özenecek vaktim olmadı. Ya da dinlediğim müzik konusunda, annem beni bebekken müzikle uyuturmuş, evdeki plakları daha önce biryerde görmemiştim ve özenmeden dinledim beğendim. Çok uzattım dimi:) ama gördüğüm kadarıyla zaten özenti kavramını herkes biliyor.. kimin ne olduğu da kimsenin umrunda olmasın. pelinin dediği gibi sallanmasın yani. onlar da ya da herkes zamanla zaten bulur yolunu.. bitti daalın :)
  • -TormentoR- • 9 Mart 2006 14:34 • #495061
    hepimiz özentiyiz...

bu arada ben "kendimce" bi düzeltme yapmak istiyorumm..
    yaşım 25 daha gencim evet ama çok şey de yaşadım.. yaşla alakası yok bahsi geçen konunun. Ben de özenti olmadığımı iddia edenlerdenim. Ama birşeyi atlamışım. Ben garaj çerçevesinde düşünerek bu soruyu yanıtladım, eğer müzik dışındaki özentilik de konuşuluyorsa evet düzeltiyorum benim özendiğim şey ya da biri oldu. Çekirdek ve sorunsuz ailelere özendim ben yalnızca. Tamam kabul ediyorum bak ben özentiymişim.. Ama müzik konusunda cevaplarsam düşüncem aynı. Ben çok küçükken babam gitar çalardı bize piyanomu babam aldı ama ben daha piyanonun p sini görmediğim için özenecek vaktim olmadı. Ya da dinlediğim müzik konusunda, annem beni bebekken müzikle uyuturmuş, evdeki plakları daha önce biryerde görmemiştim ve özenmeden dinledim beğendim. Çok uzattım dimi:) ama gördüğüm kadarıyla zaten özenti kavramını herkes biliyor.. kimin ne olduğu da kimsenin umrunda olmasın. pelinin dediği gibi sallanmasın yani. onlar da ya da herkes zamanla zaten bulur yolunu.. bitti daalın :)

sen ne anlatıyorsun böyle?!? :S
  • beware_world • 9 Mart 2006 15:51 • #495064

dilek***
  • realmaster • 9 Mart 2006 16:51 • #495073
    hepimiz özentiyiz...

çok hata yapmışsın çünkü sorunsuz aile yok sevgili arkadaşım. kims emükemmel bir çocukluk geçirmiyor bu ülkede o kadar şanslıymışsın ki bak şimdi sana özendim ailemde müzikle uğraşan birilerinin olmasını okadar çok isterdim ki ayrılmış anne baba sadece geçinmek ozrunda kalınmış bir hayat gereksiz bir sürü insan ve sorunla uğraşmak yanında ilhan iremin şarkıları dışında yanımda olan hiçbir şey yoktu o yüzden şükret kardeşim. ilk gitarımı öss ye girmeden bir gün önce aldım ve bir daha değiştiremedim bu nasıl bir şey bilemessin oda altılıdan para çıkmıştıda:) neyse hayat güzeldir diyorum ve savaş oyunu oynayabilmek herkesin harcı değil.
  • dilek • 9 Mart 2006 22:26 • #495090

efendim ? beware_world :)

tormentor muydu bu arada, konuşuyorum öyle bakma sen ok ?
    anlamana gerek yok yani :)
  • technic boy • 10 Mart 2006 23:40 • #495143

size ne diyim bu özentileri anlatamak da zor gerçekten özentilik zaten cok göreceli bir konu her konuda olabilir ama kolay özenen birisini anlamak cok kolay aslında neden derseniz aslında içilerinde olmayan şeyleri yansıtırlar başkalarından gördükleri şeyleri dışa vurmaya calışırlar o kişiler olmasa onlarda olmaz ama en azından müzik konusunda kimin özenti oldugunu burdaki hemen herkes rahatca bulabilir o yüzden bir özenti ile kasrılastıgınızda hemen anlıyacagınız için aklınızda kimdir bu özentiler gibi bi soru olmasın bence...
  • bluff • 11 Mart 2006 20:30 • #495181

forumu ciddiye aldığın için teşekkürler!!
  • syarar • 13 Mart 2006 12:15 • #495272

Ya Niye Uğraşıyoruz ki Toplumun Büyük bir Kısmı Böyle Zaten Nasıl Olsa Başka Bir Hayat Da Yok Yani Başka Bİr Yerde Doğma Şansımız da yok onun için bulunduğumuz ortamdan en iyi ekilde yararlnamya çalışalım başka insanlarla uğraşmak yerine biraz da kendimize baklaım derken ben de sizinle uğraşıyorum ama kaliteli müzik dinleyenler saygı duyulması gereken insanlardır bence ve yine bence özentilik şöyle birşeydir insanları zeka seviyelerine göre gruplandırdık diyelim aşağıdan yukarıya doğru özentilik başlıyor çünkü zeka seviyeleri güzel yönler bnimsemeye yetmediği için sadece taklit etmeye yarıyor çok da önemli birşey değil aslında... Selamlarr....