-
http://rapidshare.de/files/15441103/res_n_tarh_demo.rar.html
dinleyin valla.. benden söylemesi!!
ve yorumlarınızı yazın..
-
abı artık şu metallica sarkılarını çalıp kaydetmeyın ya abı bu nedır ya kımsede bıraz farklı şeyler yapayım düşüncesı yok mu bı de yorum ıstıosun bu şarkılara amatör bi grup olduğunuz belli zaten bı de metallica çalıp amatör olduğunuzu vurgulamayın baska bı kayıt gonder muzığınız hakkında yorum yapılsın ama metallica ya yorum ısteyemezsın çunku herkes çalıyo
Bu ılkokul öğrecılerının hepsının flütle samanyolu çalması gıbı bişey oldu artık
-
Peçeteyle istek parça ver istersen? Adamlar gönüllerinden Metallica geçiyorsa niye başka bir şey çalsınlar ki? Amatörlerse amatörler , herkes anasının karnından virtüöz olarak çıkmıyor.
Biraz da böyle yıkıcı eleştiri yapacağınıza , azıcık hoşgörü gösterin de şurada daha güzel bir ortam oluşsun...Yoksa insanları pişman edeceksiniz burada emeklerini sizinle paylaştıkları için...
-
benım yaptığım eleştiri değil aslınd a yardımcı bıle oluyorum dıyorum kı herkes yapıyo metallica farklı bişeyler yapın dıyorum yapın kı sızın çaldığınızı dığerlerınden ayırtedebılelım tekrar soyluyorum kımseyı kötulemıyorum ole bı hakkımda yok zaten ben vırtuoz falanda değilim sadece son 1 ay da belkı 20 15-20 tane demo dınledım herkes metallica yapıyo artık barlarda bıle çıkan gruplar metallica çaldığı zaman yuhlanıyorlar yıne ıstıyolarsa tabi çalsınlar ama sorarsan nası buldun dıye dığer metallica çalan bı çok gruptan bı farkı olmadığını gördum
-
dinledim bende keşke kendilerine ait bişeyler katıp fark yaratsalarmış ama başarılar dilerim kesinlikle kötü demiyorum sadece birazcık daha uğraşsınlar bizimle paylaştığınıza sevindim teşekkürler
-
Tamam , farklılık konusunda haklısın , ama benim dediğim şu , Metallica başlangıç için en iyi gruplardan biri değil mi? Misal , ben kalkıp Mavi Sakal çalsam , kaç kişi burdan yorum yapabilir bana yaptığımız kaydı orijinal parçayla karşılaştırarak?
Tabii bende isterim ,farklı olsun , mesela Orphaned Land çalınsın , dinleyelim , zevkle yorum yapalım ama canları Metallica istemiş işte ne yaparsın? :)
-
arkadaşlar bu demo bir konser organizasyonunda, organizatörün "sadece metallica çalınacak demo da da sadece metallica şarkısı olacak" demesi üzerine yapılmış bir demodur.bunu biliyorum.
bildiğim kadarı ile yakında yeni demoları çıkacak o demo demo da kendi şarkıları çıkacak he sadece A question Of heaven ı cover layacaklar. diye biliyorum ama bence bu eleman soad söölesin bence çok güzel olur.he bu arada holysolo arkadaşın grup elemanı olmadığını biliyorum sağolsun kimse :)
-
hala millet şu metallica önyargısından kurtulamamış.. gülüyorum sadece!!
herkesin metallica çalması, bu arkadaşların çalmamasını mı gerektirir??
birilerinin emek harcayıp ortaya bişeyler atması çok güzel bişey ama bazılarının bunu kaldıramayıp önyargılı davranması bence gereksiz..
sizde çalışın sizde yapın arkadaşlar!! isteyen istediğini çalar istediğini coverlar...
sonuçta ortada bir emek var ve saygı duymak gerekir. gereksiz olan eziklik yapmaktır!!!