-
kare-te abicim yap ozaman görelim!!vahşi solo atıp telleri koparınca ne oluyorki?gel yapiim onu sana ama bi anlamı yokki onu yapmanın!!!
genede sağol!!!
-
ehehee sağol ya :)aslında gerçekten öleyimdir ama oraya yazı yazarken çok sinirliydim :)
-
:D
-
reklamın iyisi kötüsü olmaz
-
elin oğlu dandik bir gitarla neler neler yapıyor. al da bi bak. bişiler öğrenirsin belki =)
http://www.youtube.com/watch?v=PgG3xjZz934
-
Bkz. Something in the Way - Live in L.A. Böleşeylerde yapılabiliyo..
-
ya sen takma kimseyi bas istediğin akoru ...şarkı yazmayı kolay zannedip yazanlarınkine laf atan insanları bende anlamıyorum sonuçta ortada bi emek var ...
-
selam stormbringer..şarkını dinledim..mükemmel olmasa da hoşuma gitti yani dinlemeye deger..bi kaç tane dallama var burda garajı kirletiyolar..bekliyolar ki biri başlık atsın..sonra direkt ona karşı savaş acıyolar..eminim şu kotu yourum yapanların çoğu dinlemedi bile..biri demiş ki..kayıt techizat berbat..kardeşim adamın evinde studyo mu var..o kadar techizat olsa album yapar zaten..biriniz stormbringer dan daha iyisini yapın da dinletin bakim...pehhh
-
sağol kötükedi!!ben umursamıyorum ki zaten onları!burdan gördüğüm kadarıyla yaşları ufak veya beyinleri!!!ben de senin dediğini söyledim siz yapında görelim dedim!ama hala görünürde bişey yok!!! :)
ya ayrıca ben bu kayıdı tek başıma yaptım!!!ve mükemmel olmasını bende beklemiyodum ama beklediğimden daha güzel oldu ya 10 milyonluk bi mikrofonla yaptım ben bunu!!!we windows ses kaydedicisiyle daha nasıl güzel yapabilirimki bu malzemeyle bukadar oluyoo vallaa!!!ben daha güzel yaparım diyen varsa yapsın göstersin ben zevk duyarım!!!
ama aynı ortamda yapcak akustik gitar ve kulaklıklı mikrofonla!!!ve tek başına!!!valla hoşuma gider işallah biri yapıp yollar!!!
-
bu öküzler anlamaz böyle şeylerden yaa!! :D umursamıyorum zaten :D