-
çok sağol ya keşke herkez böyle senin gibi olsa
ama bi dünya mal var etrafta!!!napalım bunlarla yaşamak zorundayızzz!!!
-
bişiler yazın yaaaaaaaa
-
sözlerime şöyle başlıyorum;başlık ile konu farklı..tam diyecektim ki yeteneğimin el verdiği herşeyi yaparım diye ama baktım ki kompozisyon başlığı gibi olmuş ve tanıtım gibi..ayrıca parça hakkındaki yorumuma gelince kusurabakma ama 1-2 kere dinlenir çok fazla kişinin hoşuna gideceğini sanmıyorum ve güzel ya da değil konusunda bişey diyemem,belki de güzeldir..başarılar..
-
dandik bi klavyeyle topic açabiliosan,elbetki akustik gitarlada bişiler yapabilirsin..
çok yaratıcısın... :)
-
keşke bir gitarım olsa neler yaparım çalmayı bilipte gitarsız olmak çok kötü benim dandikte olsa bir gitarım olmadı keşke olsa neler yapabilecegimi çok iyi bilir yorum aslında
-
ya güzel sanatlar5dan bi gitar aldım elime çok beğendim sömestrda alıcam bi tane
______yani kısa srelğine burdayım:S------------özediniz mi beni::P:P:P
-
valla ben dandik bi akustik gitarım var sanardım ama akustik değilmiş sanırım yani nasıl oluyo derseniz tel değiştirmeye götürüyorum dükkana biri diyo bu akustik telleri ona göre takıyo başka bi yere götürüyorum diyo bu klasik normal tel takalım kafayı yedirtir insana yani-çok eski bişe artık geçti gitarlıktan zaten- o derece dandik bişe ehehe zaten kurtuluyorum sonunda ondan:)
-
Yazık ediyosun gitara...
-
ne bakımdan yazık ediyorum?
-
eğer gitara doğru düzgün bakmadığımı falan kastediyosan başlarda çok özenirdim bakımına falan ona boşyere para bayıldım bişeye benzesin diye ama yine istediğim gibi olmadı zaten görenler artık yeni bi gitar almayı düşünmüyomusun diyo direk.. gitar elimde yıprandı eheh zaten bi akustik bi klasik olucağı oydu gerçi benim gitarım olsa gözüm gibi bakardım ya da bakmazdım bilemiyorum ama bu gitarı severdim ona dandik diyenlere sinir olurdum:)artık çok sıkıldım aynı gitar 2 seneden fazladır ne biliyim sanırım bende vefa denen bi duygu yok gitarı ilk onunla öğrendim falan ama bişe ifade etmiyo bunlar artık bana kurtulmak istiyorum bu gitardan biran önce..