-
vokal olarak dream berbat derim.onun yerine volkan konak'ı koysak hiç bişey fark etmez.fakaat gitarist ve bateristi harika. metallicada james'in sesine de diyeceğim yok.. yani vokalda james,geri kalan dream theater..Master of puppet cover'ını izleyin dediğimi anlayacaksınız..
-
ben her yönden slipknot diyorum
-
Solo olarak DT berbat? Tüketme oksijen bence.
-
vokal olarak....
-
tabi ki de metallica şarkılarının yanı sıra davul konusunda da metallica yı tercih ederdim dogrusu hatta şarkılarından once davulu öne sürerdim valla lars hemen herşarkısında konusturuyo ne diyim artık..
-
slipknot u bi kenara atalım önce metallica ve DT nin yanına bile yaklaşamaz, joey gidipte portnoy gibi ritm li twin kullanamz patapata öyle dümdüz gider en fazla, portnoy 3 cross kullanmasının nedeni biarkadaşımızın dediği gibiton olayıdır,bırakın ayrı şarkıyı istanbul konserinde gözümün önüde şarkının içinde tabure değiştirdi
-
arsenic.....valla süper yazmışın kanka tebrikler...
-
slipknot u salla bikere, metallica ve dream theater arasında kalır, tercihimi müzikal aşmışlık olarak dream theaterden, metalin ruhu bakımından metallica dan yana kullanırdım.
-
hadi ordan kardeşim,alırım anahtarını...
ya bi git abi ya senin kıyaslaman şuna benzemiş
ibrahim tatlıses-yılmaz morgül :) hoaha
cidden ya kaldıki sololarda metallica gelmiş geçmiş 1 no.sen dream a veriyosun.davula gelince allahın kaçık kapitalisti joey çalıyo işte ama kıyaslayamassınki,tarzlar değişik.joey in çaldıgını portnoy ya da lars çalamadığı için mi böyle oldu diyosun.
ama ortada bi gercek varki o da metallicanın hiçbir grupla karşılaştırılamayacağı !!
-
hadi ordan kardeşim,alırım anahtarını...
lan hiç götü boklu metallicayla dream theater kıyaslanırmı yaa ayıp sizee!! slipknot derseniz o bambaşka bişii