-
Bu adamlar harika bir olay bence..Boşa atılacak tek şarkısı bile yok..Türk düşmanlıklarıyla ünlüler farkındayım..Ama adamlar müzik yapıyo kardeş kim ne derse desin...!!! tüm albümleri içinde tek sevmediğim parça "Old school Hollywood" Pop tarzı olmuş.şarkıdan iğrendim..Ama diğer tüm şarkılarının koyu fanatiğiyim..Her şarkı hakkında uzuuuuun uzun konuşulur valla...
-
Evet Gayek Güzel Müzik Yapıyorlar Diyecek Yok Fakat Türk Düşmanı Diyenlere De Ben Sadece Müziğiyle Ilgileniyorum Düşüncelerine Karşıyım Demekten Alı Koyamıyorum Kendimi Ama S.o.a.d Çok Güzel Bi Nu-Metal Grubu Bunu Kimse Inkar Edemez...
-
gelsinler burda güzel bi konser versinler de hayranlarını görsünler..ozaman Türk düşmanlığı felan bişey kalmaz onlarda ;p
-
ya grup sağlam ama türk düşmanlığı ve ermeni lobisine çalışmaları sinirlerimi tepeme çıkartmaya yetiyor. ancak müzikal yönden(özellikle son iki albümde) son derece olgun bir grup oldukları , hiç de boş olmayan bir müzik yaptıkları ortada....
-
müzikleride bi b.ka yaramaz..gürültü yapıyolar..ama kimisi gürültüden hoşlanır, saygı duymak lazım..ve bence bi grubu gösteren canlı performanstır..bu grupunda canlı performansı "0"..canlı çalabilcekleri şarkı yapsınlar diycem..adamların şarkıları zaten gayet basit..adamların bu noktaya gelmelirinde bence farklı ve bizi ilgilendirmeyen sebepler var sanıyorum..kurcalamayın..dinleyin..hoşunuza gitsin ama hastası olmayın..onlara tapmayın, özentisi olmayın..
saygılar sevgiler...
-
Canlı performasnı sandığından daha iyi.Müzikal açıdan bakınca basit bir müzikleri var.Ama ben burada ki "basit" kelimesini Metallica ile eşdeğer kullanıyorum.Doğru solo yok, ama kulağa hitap eden riff'ler epey fazla.Ama bunu sağlayan ne yetenek ne de başka bir şey, bunu sağlayan farklı gitar akordları.Daron Malakian'ın kullandığı akord sistemini kullanın, sizde göreceksiniz bunu..Beğenmeyebilirsin, peki Daron Malakian'ın sesinide mi reddedeceksin?Bana göre, yani benim genelde dinlediğim müzik tarzına göre, çok kötü bir grup.Müzikal açıdan altyapısız, power akorlar ve basit melodiler kullanıyorlar.Ama bu, birçok insan için çok çekici.(Yanlış anlamayın, küçümsemiyorum)
-
(1)arkadaşım..benim ağzımdan çıkan "iyi" , "kötü" kelimelerinin veya "çok iyi" , "çok kötü" kelimelerinin ne kadar kötüye veya iyiye denk geldiğini nerden biliyosun..hem basit göreceli bi kavramdır..
(2)böyle bi grubu metalicayla aynı kefeye koymak çok büyük bi hata...
(3)korktuğum bişey var..o da yakın zamanda dünyada doğru dürüst gitarist kalmıcak..herkes üst teli re'ye çekcek..veya C droped akord etcek..solo ölcek, yerine kulağa hoş geldiği iddia edilen hızlı ve gürültülü riffler kalcak..
-
"müzisyenin ırkçısı olmaz,ırkçıdan da müzisyen olmaz" fikrime ticari-ırkçı tavırlarıyla tamamen ters düştükleri için güzel sayılabilecek müziklerini de reddettiğim ermeni grubudur.keşke slayer'la beraber türkiye'ye gelip bir de burada "fuck the turk" diye bağırsalardı da türk insanıyla ?n?l yollu da olsa s¿ks yapmanın o kadar da kötü birşey olmadığını kendilerine bizzat gösterebilme şerefine erişebilseydik.ayrıca nu metal de denilen yeni moda sulandırılmış hardcoreculardır kendileri..ha bire cia'e türkiye'ye hakaretler yağdıran düzene savaş açmış gibi gözüken ama kliplerinin mtv'de yayınlanması için dört takla atan pozcular.hayır politikayı müziğe bulaştırmak kolay.kolay da bu adamlar altından kalkabilir mi?, işte orası belirsiz.(derim ki race against the machine dinleyin bu adamları dinleyeceğinize)
-
politik duruslarına bir sey diyemem seven sever sevmeyen sevmez benimde pek sevdigim söylenemez ama adamları sevmiyorsunuz diyede antipatik yaklasmayın adamların konser performansı müthis... 2-3 cd den konser performansını izledim adamlar gerçekten bu işi iyi yapıyorlar... sarkılarıda güzel abartıgınız kadar kötü değil ön planda vokal bass oldugu için gidipde solo gruplarla karsılastırmayın...
ben kisisel olarak her hangi kanıt içeren bir fotografa ya da baska bir seye rastlamadım Türkleri kötüleyen. ama yapmıslarsa canları cehenneme...
-
+1
aynı tarzda daha iyileri varken neden türk karşıtları??
bu arada, lûgatımıza yeni bi ifade daha girdi.."solo grup"