karayansima dostum..cehaletimin üzerine bi güneş gibi doğdun..bunun karşılığında sana teşekkürü bir borç biliyorum fakat teşekkür etmiyorum :P biliyorumki sen nickindeki kara yansimayla alakan yok..sen çok aydın ve ileri görüşlü bi insansın..
dostum..peki ya power metal nedir..bana bunu açıklarmısın..güç metal mi?yani yapılması çok güç yani zor olan şeymidir..bu konuda senden bi açıklama bekliyoruz..bak! millet bilgiye aç..
Konu
alakasız konusmaların, kendini üste çıkartmak için insanları küçük düsürme çabalarınla baslı basına kişiligini ve cahilligini göstermende ön ayak oldu... mesele bizim bilindik terimlerle değil aklımızca uyumlu olan ve o anda aklıma gelen o benzetme yani "solo grup" benzetemsi ile yaptıgım yorum senin gibi kulaktan dolma ve üretme konusunda kıt insanlar tarafından yanlıs anlasılabilir ama bu sana asla insanları asagılama ve onları küçük düsürme hakkı vermez.
Yaptıgım yorumu begenen olur begenmeyen olur bana o anda düsündüklerim neyi ifade ediyorsa onu yazmakta özgürüm bu bana dogustan verilmiş bir hak.
ayrıca power metalle konumuzun alakası yok kafanden çıkıs yolu arayarak insanları köseye çıkıstırma çabalarını bir kenera koymanı öneririm..
AYRICA BURDA BİR SEY TARSICAKSAN FORUM KONUSU DISINA ÇIKMA.
yazmaya gerek duymasamda ilerde yapıcagın hatalı davranısları düzeltmen amacıyla bir ögüt olarakta alabilirisn bu yazıyı. sana yazacagım son yazıdır çünkü...