-
istediğim her konuda her yerde yazabilirim bu da soad a olan tepkimi göstermek için uygun bi başlik , ki olmasa ne yazar kardesiimm bu arada soad düşmanı falan da diilim
-
adamlar şerefsizin köpeğin en önde gideni.bunda herhengi bir şüphem yok asla..onu dinlemiş olmam onların herşeyini benimsemiş olmam demek değildirki..neyse kardeş senle anlaşamıcaz.bu sorunu karşılıklı yazışmayla çözeriz.forumda tartışılacak mevzu değil bu.
-
[email protected] benim her yazdığım mesajın altına bi mesajın var.al msn'im orda yaz cevaplarını!
-
arkadaslar dünya da yüzlerce çok iyi müzik yapan insan varken neden sizce soad türkiye de bu kadar ünlü hiç akliniza gelmiyor mu?Sizi salak yerine koyuyorlar lütfen aldanmayin bunlarin hepsi serefsiz..
-
YAZIK YA tartısılan seye bak ya ben korktum vallaha ınsan cevap verırı dımı ya var der ya da yok sız bunu kavgasına devam edın yol alırsınız umarım...!!
-
SENİN ASLINA KÜFREDİYOLAR
BUYUR KARDEŞİM DİNLE
AMA GELİPTE BEN TÜRKÜM DEME.!
AŞAIDAKİ KLİBİ İZLEMİŞSİNİDİR UMARIM.............................
-
kardeşim ülkede rock grubu mu yok türkçe rock dinleyin ama böyle pislikleri dinlemeyin...
matah bi grupta değil ne s*kinize derman safi zarar ülkeye ve siz gidip hayranı oluyosunuz ne diyim ben size ya
-
abi sürekli bu soad konusu açılıyor..yeter bu heriflerin ismini görmek zorundamıyız hep...
-
SENİ VARYA İŞALLAH ASKERE FALAN ÇAĞIRMAZLAR..MAZALLAH Bİ SAVAŞ ZAMANI ZOR BİR DURUMDA ERMENİLERE FALAN SIĞINIRSIN Bİ TEZGAH ALTI YAPIP AĞZININ NE KADAR İYİ ÇALIŞTIĞINI GÖSTERİP ANINDA SATARSIN BU VATANI HERŞEY BEKLENİR BU LAFLARINDAN..
SANA HİÇ AKIL FALAN VERME OLAYINA GİRMEYECEM, BU KAFADA BİRİNDEN HİÇ Bİ S.K OLMAZ ZATEN, SADECE İŞALLAH MEMLEKETE Bİ KATKIDA BULUNMAN BEKLENMEZ KİMSE TARAFINDAN HİÇBİR ZAMAN, O DURUMLARA DÜŞMEZ BU ÜLKE İŞALLAH DİYORUM..
-
al bi özürlü daha..Bi müzik için söylenen laflara bak.. Senin seviyene inmem için çok çaba göstermişsin..ama yazıkki inmiyomrum.