Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Aranızda System Of a Down hayranı varmı???

• Single_FACTOR • 27 Mayıs 2006 22:25 • #499858
    sadece müziğiyle ilgileniosun da şarkı sözlerinin anlamlarına baktığında kimisinde türklere ibneler filan diyolar.ama bende müziğe hastayım

Onlar da zaten "Bu ipneler ne salak,biz adamlara küfür ediyoruz onlar da sözleri anlamayıp kafa sallıyor" diye düşünüyor
  • BlAcK BaSs • 27 Mayıs 2006 22:46 • #499860
    Müzikleri Gral yav

systemi oldum olası cocuk gibi gormusumdur ama keretalar fena değil
  • tolqing • 28 Mayıs 2006 00:19 • #499877
    SEN KONUŞ UZUN UZUN mal herifler osmanlı ezgilerini çalıp kendilerine sarkı yapmışlar bi de ney koysalarmış alttan alttan böyle... kimse farketmedi mi yaa hipnotized klibinde ki öz be öz türk işi halıyı ve avizeyi bu ne perhiz kardesim yoksa kendi kültürümüzü de mi kaptırdık?bi
  • scout17 • 28 Mayıs 2006 05:25 • #499895
    system of a down mı??????????

ya böyle bir grubu müzikal açıdan için bile olsa nasıl dinliyorsunuz ya??hiçi mi içiniz acımıyor Atatürk'ün bize bıraktığı bu ülkeyi parçalmak isteyen bu yalancıları dinlerken.....
    bence saf olmayalım böyle adamların amacı belli ülkemizden bahsediyorum öyle kolay bir konu değil.............
  • SoNduRocK • 28 Mayıs 2006 09:31 • #499906
    müziği ilgilendirir !

adamların turk dusmanlıkları zaten biliniyor... ama adamlar hakkaten guzel muzik yapıyorlar. beni ilgilendirende sadece muzikleridir baska bişey değil.. özellikle de ' Lonely Day ' cok mukemmel bi sarkı :)
  • narkozz • 28 Mayıs 2006 21:36 • #499971
    ULU ÖNDERİN BİZE OLAN EMANETİNE HIYANET EDİYORUZ!
    ARKADAŞLAR GÖZÜNÜZÜ AÇIIN
    BENLİĞİMİZİ KAYBEDİYORUZ
    BİZE HAKARET EDİLİYO
    SİZ HALA ONLARI DİNLİYOSUNUZ
    HELE DE AYNI KALİTEDE BİR SÜRÜ GRUP VARKEN
    ŞU VATAN UĞRUNA KANLARINI DÖKEN BİNLERCE İNSANIN KEMİKLERİ SIZLIYODUR
    SOAD MI?
    O.Ç...KLARI!
    A.q!!
  • gokhanator • 29 Mayıs 2006 09:48 • #499996
    Soad düşmanlığı için bi form aç.orda tatmin et kendini.Başlığı iyi oku öyle yaz evlat.
  • gokhanator • 29 Mayıs 2006 09:54 • #499998
    Allah Allah..Vatan millet elden gidiyomuş yaaa..Tüh yaa keşke dinlemeseydik...
    Milli mücadele meselesine döktünüz işi.Acıyorum size yaa.
    100mp3 parçası dinledik diye vatan haini ilan edilicem tüm yurtta..
    Gay ya da lezbiyen bir müzisyeni dinlesem aynı onlar gibi olurdum heralde.
    MADEM DİNLEDİĞİM GURUBUN DÜŞÜNCELERİ BENİM KAREKTERİMİ GÖSTERİYO DEMEKKİ GAY DİNLİYORSAM GAYIM..TÜRK DÜŞMANI DİNLİYOSAM TÜRK DÜŞMANIYIM.. SATANİST DİNLİYORSAM SATANİSTİM..
    BIRAKIN BU SAÇMALIKLARI YAA..
  • pentimento • 29 Mayıs 2006 09:59 • #500000
    http://www.youtube.com/watch?v=tyzsfHXq-c0

bana dün bir arkadaşım aracılığıyla geldi bu mail. önce üye olmanız gerekebilir ama SOAD ın Türk düşmanlığına herhangi bir şekilde rastlamadım diyenler için bir link. eğer girer de bakarsanız rastalyabilirsiniz. (müziklerine bir şey demiyorum ama, kaliteli diye her zaman her şeyin de peşinden koşmamak lazım!)ufak bir ekleme yapayım ( izlemeye üşeniyorum deyip atlaya atlaya gidecekseniz benim dikkatimi çeken en önemli şey bir yerinde GAZİ nin resmini göstererek 'MUSTAFA KEMAL ATATÜRK RESPONSIBLE FOR ARMENIAN GENOCIDE' yazıyor olmasıydı. tabi bunun dışında TÜRKLERİ azılı katiller olarak gösteriyorlar. kesilmiş ve sopalara asılmış kafalar falan... izleyin ya üşenmeyin!)
  • gokhanator • 29 Mayıs 2006 12:27 • #500006
    Hem ben bu şerefsizleri savunmuyorum yaa.ŞEREFSİZİN ÖNDE GİDENİ BU GURUP..ONA ASLA LAFIM YOK..