-
Merhaba arkadaşlar: garajda rap dinleyen, underground kültürünü şu bilinçsiz, her biri şeytan görünümlü, - kendilerine insan olmayı yakıştıramıyorlar sanırım - iman garibanlarına, "Punk Not Dead" diyen hiphop'a düşman olan arkadaşlara anlatacak, bize destek olacak arkadaşlar..
Bizler bundan sonra bu başlık altında toplanalım ve hiphop'ın isyan olduğunu gösterelim..
"..... Siz diplomasına imzalarınızı attınız, şimdi yine soruyorum sayın hocam pişman mısınız? İmzalarınız ateşe verdi kibritin torpilini ve yandı okul önlükleri, üniformalarda saklanan büyük teröristleri yarattınız, kararttınız, 25 senedir beklediğim aydınlık geleceğimi, biraz abarttınız!... "
-
ooouuuvv yüce müzisyen,büyük repçi!!
-
Rap müzikte de her müzikte olduğu gibi çok güzel örnekler var. Fakat kimse rap=isyan demiyor. Lütfen kendi kendine birşeyler uydurma. Eğer isyan etmek istiyorsan et. Müziği bu işe bulaştırma.
-
Aman tanrım! Metalciler saklanacak yer arasın, rapçiler ayaklanıyor!!! Ağzımıza sıçacaklar, kaçıııııın!!!
-
ben burda rap yerine adam gibi progressive rock dinleyenlerin bulunmasını isterdim ama yok...
-
belki yüz kez söylenmiştir foruma yeni katılan şahısları rencide etmeyin veya ters davranmayın diye,
bu kezde ben söylüyorum..:P,forumu takip eder doğasını kavrar zaten,yapmayın gençler,etmeyin..
gerçek hayattada böylemisiniz acaba..
-
o zaman sizde isyan ederken duygularınızı anlatmaya çalışırken müziği bu işe bulaştırmayın bay dexter
-
her biri şeytan görünümlü, - kendilerine insan olmayı yakıştıramıyorlar sanırım - iman garibanlarına, "Punk Not Dead" diyen hiphop'a düşman olan arkadaşlara anlatacak
bu yazını kınıyorum. rapten nefret ederim ama rap seven insanlarında burda yazması ve bişeyler paylaşması gerektiğini düşünüyorum ancak bu tip yazılar yakışık almıyor.
saygılar.
-
birincisi; hiç bir punk, hip-hop çıyı kötülemez. aşağı yukarı aynı amaçları güden insaların birbirlerini kötülemesi de beklenemez zaten(bu big boss a)
ikincisi; hip-hop bir isyan müziğidir. amerika da sosyal olarak ezilen zencilerin, 70lerin sonu, 80lerin başına doğru, rave-funk-acid akımlarından etkilenerek yarattığı bir kültürdür.
nasıl punk, ingiltere de işçi ailelerin çocukları tarafından varoşlarda (özellikle liverpool ve essex) yaratılmışsa, hip-hop da punkın amerikan versiyonudur ve bal gibi de İSYAN VE ÖZGÜRLÜK hareketidir. ha günümüzde 50 cent, eminem, usher vb gerzekler yüzünden yozlaşmaya uğramıştır ama, özünde her zaman "public enemy" ruhunu taşır. (bu da dexter a)
üçünsüsü; bilmeden-etmeden-araştırmadan sırf laf olsun diye sallamayalım lütfen.
-
Rap kadar isyan müzik mi var abi yaa?! Ne güzel alıyorlar yanlarına cıbıldak kadınları ne güzel isyan ediyolar! Biz de isyan edelim! YOO!
Yeeee!