Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Garaj'da RAP grupları var mı? Hiphop is Here!

• vovin35 • 8 Haziran 2006 15:24 • #500774
    Vikernes norveçin en azılı psikopatlarından..hatta iskandinavyanın..
    adam mayhemin gitaristinin kafatasını patlattı.kilise yakmaları,otomatik silahla araba gasp etmesi cabası..damızlık öküzün yaptıklarının hiçbirsinin takdir edilir yanı yok..ama müzikal ve yetenek anlamında hayvan bir kişilk
  • Necrophilliac • 8 Haziran 2006 16:40 • #500781
    Ya ben bundan bahsetmiyorum, Varg sadece basit bir örnek.. Birçok metal grubunun elemanları İSYA ETTİKLERİ şeyleri yok etmek için bir bedel ödemeyi göze alıyor.. Eski Rap çilere lafım yok.. Ama yenileri hep para/uyuşturucu ve kadın yüzünden hapse giriyor..
  • Necrophilliac • 8 Haziran 2006 16:41 • #500782
    Ayrıca başlıkta "Garaj'da RAP grupları var mı? Hiphop is Here!" denmiş ama atılan mesajın bunula alakası yok.Direkt Rap dinlemeyenlere saldırmışsın..
  • vovin35 • 8 Haziran 2006 17:42 • #500788
    Necrophilliac ben senin örneğini gayet iyi anladım,
    Varg'ın yaptıklarını savunuyorsun diye birşey kastetmedim senin için.
    hani yanlış anlaşılma gibi bir durum olmasın.
  • Necrophilliac • 8 Haziran 2006 19:21 • #500805
    Yok abi yok.. Ne demek..
  • kleinkenter • 8 Haziran 2006 20:20 • #500815
    yuh be bu ne bölücülük kardeşim seni şiddetle kınıyorum herkes istediğini dinlesin her tarza saygımız var (sende olmayan bişey anlaşılan) bizim. Sizi her yönüyle tek tip yapmaya çalışan bu dünyada bırakın da tek farkımız müzik olsun. Ama şu an sataşan ve bölücülüğü yaratan da sizsiniz. Hem paranın ve imanın kimde olduğu HİÇ belli olmaz olsa bile sanane tarikatına adam mı seçiyosun be!!Unutmayın ki burası ROCK sitesi hiphop istiyosan defol git başka siteye!! Zaten sen ve senin gibileri insansa ben insan olmayı reddediyorum!!! Sana o tekdüze ve adi müziğünde başarılar!!!!!!
  • kleinkenter • 8 Haziran 2006 20:26 • #500816
    Helal Necrophilliac
    Hatırlatayım o sözü Punk'un babası JOHHNY ROTTEN söylemiştir...
    Bu arada sınıf 64 ile bir alakan var mı?
  • da hui • 8 Haziran 2006 20:30 • #500817
    Eğer adamın saçma idealleri varsa bunların uğruna yaptığı saçmalıkları takdir edemem, kusura bakma. Tabii ki fikrinin arkasında durmak güzel birşey ama bu tarz bir düşünce ve eylemin takdir edilecek bir yanı yok bence. Klise yakmak da neymiş? Hadi belki adam öldürmesi kişisel sebeplerden ama klise yakmak, insanların inançlarına saygısızlık etmektir. Gerçekten iyi müzik yapıyor olabilir ama saçma idealleriyle etrafa zarar vermesi pek iyi birşey değil. Yani adam inandığı şey için savaşıyor, evet ama iyi bir örnek teşkil etmiyor bence :) Rapçiler zaten olayı iyice geyik muhabbeti haline getirdi. Şu rap isyandır muhabbetine bayılıyorum. Altında 200000 dolarlık ciple neye isyan ediyon? :) Rap olsa olsa (o da zamanında) ırkçılığa isyandır, beyazlar rap yapmaya başlayınca bu da ayrı bir komdei oldu tabii ki. Günümüzde hala ırkçılık var bir miktar ama ne rap şarkılarında geçiyor ne de eskisi kadar gündemde zaten (ırkçı hareketlerin ve yasal kısıtlamaların azalması nedeniyle) Gangsta rap olayı gerçekten de çok uyuz. Bir de diyorlar ki yok ceza sisteme karşıymış o yüzden süpermiş de bilmemne... Lan car-car-car konuşuyor adam bize müzik diye yutturmaya çalışıyor. O kadar kafiye manyağıysan şiir yaz kardeşim. Enstürman kullanımı hakında konuşmaya gerek duymuyorum zaten. Rapin ne kadar melodik ve sanatsal bir müzik olduğunu biliyoruz zaten, bu türde müzik yapan virtüözlerin seviyesindeki müzisyenlerin nasıl döktürdüğünü... :) Yani özetlersek: bu sebeplerden ben Burzum'un müziğine saygı duyarım ama rap'e duymam. Ve Varg'ın psikopatlıklarını ve rapçilerin günümüzdeki boşbeleşliklerini göz önüne alırsak hiçbirinden hazzetmem kişilik olarak.
  • vovin35 • 8 Haziran 2006 20:46 • #500823
    kleinkenter merak etme, Varg maphus damından çıkınca bütün rapçi ve hiphopculara odunla girişecek..hapishanede bunun planlarını yapıyor..)) yaparmı yapar valla herif doğuştan manyamış
  • kleinkenter • 8 Haziran 2006 20:50 • #500824
    inşallahhhhhhhh