Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Garaj'da RAP grupları var mı? Hiphop is Here!

• kare-te • 13 Mayıs 2006 15:25 • #498639
    rapçının konuşmalarına hiç katılmıyorumda seninde şu sert müzik olayına güldüm :) sert müzik demek...
  • pentimento • 13 Mayıs 2006 23:49 • #498672
    Merhaba arkadaşlar: garajda rap dinleyen, underground kültürünü şu bilinçsiz, her biri şeytan görünümlü, - kendilerine insan olmayı yakıştıramıyorlar sanırım - iman garibanlarına, "Punk Not Dead" diyen hiphop'a düşman olan arkadaşlara anlatacak, bize destek olacak arkadaşlar..

demişsin.
    arkadaşım istediği kadar ortak bulgu olsun kimsenin inancına laf etmek 'inançlı' birisine yakışmaz. ki bence ortak bulgu da değildir. içine girmediğin camia hakkında böyle konuşman hoş değil... kimse sana rock müziğe ya da metal müziğe bayıl demiyor zaten. ayrıca evet punk çılar hiphop a laf etmezler. metalciler sevmez hiphop müziğini.

bu arada bu kadar düşman olmayın derim. ben yıllardır rock müzik dinliyorum ama türkçe müzik yapıpta sagopa kadar iyi yazan bi insan tanımadım. ki (rockçılar siz duymayın) sagopa dinlerim de... e adam fars dili ve edebiyatı mezunu ne de olsa...

ay ne diyodum... eğer at gözlükleriyle bakarsanız, kimsenin müziğini hakkıyla dinleyemezsiniz.

kendimi anne gibi hissettim ya!

aman ne yaparsanız yapın ya, ama bilip bilmeden konuşmayın. her şeyin kökünde biraz rock müzik vardır bunu da unutmayın. ve gençliği isyana iten müziğin babası da rock müziktir.
  • aliNS • 14 Mayıs 2006 12:35 • #498696
    komiksin
    komiksin
    komik
    komiksiniz
    komiksiniz
    komikler

big boss
  • rickenbacker • 14 Mayıs 2006 13:57 • #498708
    Arkadaşım bir insanların inancına kesinlikle laf atma!Çünkü o insanlar senden bile daha kişilikli olabilir!Kendi zevkini haklı çıkarmak için başkalarının zevklerine laf atma!Sisteme karşı olarak kendini gösteriyorsun,ama arkadaşım çok sevdiğin o rapperlar,sagopa kajmer de sistemin bir parçası olmadı mı Kral TV'ye çıkarak?Kendinle çelişme.Bu kadar da düşman yaratma kendine çünkü o Şeytan görünümlü ucubeler,azının payını da verebilir hiç ummadığın anda.Hiçbir zaman için buradaki kimse RAP'e laf atmadı.Sen niye insanların dinlediği müzik türüne laf atma ihtiyacı duyuyosun ki?

Haa unutmadan : Long Live Rock & Roll

Not: Dİkkat et, Rapçiler ölsün demiyorum.SOnra yanlış anlama bizi istemiyolar burda diye!
  • syarar • 17 Mayıs 2006 11:06 • #498898
    hip hop bir müzik degildir rap de o sesin altında kullanılan ritimler müziktir ama birkaç şarkı ya da efekt üstüne söyleyeceklerimi söylemek aptalca geliyor bana ama satıyor bu dünya alıyor niye çünkü alt tabakanın yani çoğunluğun dertlerini anlatıyor çoğu savaş gibi konuları basit bir dille anlatıyor kısacası bunu halk için yapıyor ama işin içinde para da var baknız eskiden çok sevilen rapciler parayı görünce evin yolunu şaşırdı rap bir müzik değildir sisemin hatası dır yani rapin sözlerini sevdğiniz bir şarkıyla birlikte okursanız hiçbir farkı kalmaz bence
  • CaFeiN • 17 Mayıs 2006 12:37 • #498916
    Bir şekilde gergin ortam yaratılmak isteniyor çünkü...
  • eeddaa • 22 Mayıs 2006 11:49 • #499340
    niye böyle yapıyoruz mutlu mesut beraber yasayalım
    rapte güzel sarkılar var
    2pac dinlerim güzeldir
    sagonun da bazı sarkıları güzel
    ama isyan demiyorum
    müzik diyorum
  • -UuR- • 3 Haziran 2006 00:03 • #500393
    evtt...sagopa turkce sozlu şarkıların , en büyülü şiirbazı bu bir gerçek...Ve yakından tanımayanların bilmediği bir şey var.Sagopa kajmer (yunus Özyavuz) bir çok rock dinleyicisinden daha fazla rock müzik dinler..Ve de destekler...Müzik ruhun gıdasıysa her yemeğin farklı tadlarda olduklarını unutmayalım...
  • sah_innnn • 8 Haziran 2006 04:39 • #500762
    beyler sizlere diyeceğim şudur:

ceza, fuat, ayben ve yandaşlarını dinleyerek kendini rapper sıfatına koyan 1000lerce insan var, 1 hafta rap dinleyip mc'yim diyen elemanlardan bol bişey yok, burdaki arkadaşta yanlış sanmıyorsam onlardan biri, işine bakan zaten rap'iyle konuşur, buraya gelip ortamın tadını kaçırmak adına millete laf sokmaz, isyan istiyorsanız sagoda derin anlamlı bol bol şarkılar var, dinleyin, çözün kendinize gelin, müziğimize bakalım, işimize bakalım, "gaza gelmeyelim"
  • Necrophilliac • 8 Haziran 2006 13:56 • #500770
    Ey Rap veya Hip-Hop dinleyen insan;

Bana o isyan ettiği şeyler için hapse giren bir tek Rap çi söyleyebilir misin?Sözlerine "Fuck the U.S.A." yazabilirsin.. Ama iş bunu eyleme geçirmektir.

Varg Vikernes inancı için hapse girmeyi göze aldı ve kiliseleri yaktı.Peki Rap çilerden o sözlerindeki şeyler için hapse giren var mı?En fazla uyuşturucu bulundurmak, torbacılık, silahlı çatışmadan hapse girerler.Para için yaptıkları yüzünden hapse girdiler.

Ne kadar yüce bir isyanmış bu.

Bende senin gibi biliyorum kökeninin isyan olduğu, ama gerek yeni rap grupları gerekse senini gibi Punk'ı küçümseyenler yüzünden bu müzik(ki hiç tasvip etmiyorum) kökenini kaybetti.

Tıpkı punk gibi, kimdi bilmiyorum ama şöyle bi şey diyordu: "Eğer punk sanız, devlet size karşıdır, toplumsize karşıdır, dolayısıyla polis size karşıdır.Artık eski punk'lar kalmadı.".. Aynısı rap içinde geçerli..