-
komedi.. ve siyaset!
ama metalciler kazandı hehe:)
-
Erovision zaten hiç bir zaman mantıklı bir yarışma olmadı ne tartışılıyorki burada
adamlar çıktı babalar gibi şovunu yaptı milleti ekrana kittledi herkezin dikkatini çetti.
Helal olsun
-
Eurovision'u pek de takmayan metalci kitlesi, bu yarışmaya bir metal grubunun katılmasıyla harekete geçti. Yani bu grubun 40-50 puan farkla birinci olması hem bir geyiktir hem de "heavy metal ölmedi" mesajıdır.
eurovision'da ilk defa oy kullandım.
Yaşasın metal kardeşliği!!!!!
Gerisi fasafiso!!!!
-
yaw ne biçim yarışmadır buuu :)
çocuk şarkıları çıkıyor resmen
valla ben lordiyi de izlemedim arkadaşlar
neden mi korktum ya da tiksinti mi bilemiyorum görüntüleri rezaletti!
ama bence sibel tüzünün sahne şovu kötü değildi
spiker oryantal yapıcak tanyeliden ders filan aldı deyince ben müthiş bi dans şovu bekledim
kadın 1 kez kıçını salladı bağırdı oryantal dans şovu bitti :D
ama inşallah lordinin birinciliğinden sonra tüm dünya heavy metalin kazandığını ve kazanacağını görmüştürde bundan sora o tarz şarklar gönderip yarışmayı izlenebilir kılarlar.
amiin :)
please do not understand with your f*cking butt!
-
müzik sadeec heavy metalden ibaret değil, dolayısıyla her ne kadar siyaset dolu bir yarışma da olsa bir müzik yarışması bütün türleri içermektedir.. bu ne sadece popla sınırlı ne de sadece metalle sınırlı...
aslında önemli olan ordaki şarkıların müzikal değer taşıması.. ama bu yarışmada görsellik de ön planda siyasi konum da ön planda... o nedenle mantıklı bir sonucun çıkması beklenemez...
umarım önümüzdeki senelerde daha adil yarışmalar düzenlenir...
-
çok komikti birtek makyaj ve kostümler çok iyiydi sanki yüzüklerin efendisinden orklar gelmiş şarkı söylüyorlardı grubun yaptığı şarkı çok basit ve ucuz sözleri boş garip bişeydi zaten hiç sevmemişimdir bu organizasyonu ve abartmıyorum bir köşede dua eden insanlar görmüşümdür yarışma esnasında niyedir bu tutku gavurun takmadığını biz gurur yaparız yıllardır..sallayın..
-
çok boktan bi grup, korkuncuz diyolar ama bence gülünçler :)))
sibel'in performansı gayet güzeldi, hakkı yendi..
-
eurovision a ölümm!!!!!!!!
-
tamamıyla siyasete dayanan bir yarışma ki bu yüzden kimin ne sarkı söyleyip kazandıgının bi önemi yok bendce ama metal in kazanması ilginç..ayrıca adamlar birebir igrenç ben metalin böyle tanıtlmasınada karşıyım adamalar bi metalciden çok yaratıga benziyodu ..ama genede tebrik ederim....
-
siyaset yapılıyoo zaten eurovisionda puanlaraa bakarsanız hep araları iyi olan dewletler arasındakı puan gusellıklerı Turkıyede 1 sey dıkkatımı cektı ama hakka oy wermelerı cok gusel dı.
su ermenilere yukse oy wermelerı cook guseldı cunku adamlar iyi solemısti
ama hersene bole olur bu dewlet catısması Musık dııl yanı bana kalırsa onu musık puanları olarak algılamak sacmalık gelıyo?