Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Eurovision

• acatalepsyst • 23 Mayıs 2006 13:09 • #499422
    bir gerçek var ki müziğe bile siyaset karışıyor(bazı müziklerin liriklerindeki siyaset eleştirme ya da bazı konulara baş kaldırmadadan bahsetmiyorum)sonuçta eurovision da hiç bir zaman hak edilene puan verilmiyor.(aslında eurovisionu da kaç kişi umursuyor tartışılır)

ama şu da bir gerçek ki Sertab Erener gibi bir sanatçının hakkı tabi ki yenemezdi..müziğinde ki kaliteyle oradaydı,kalite ortadaydı,ve hakettiğini de aldı.
  • metallicgrey • 23 Mayıs 2006 17:18 • #499435
    ben kesinlikle katılıyorum arkadasa..tamamıyla siyasete dayanan bi olay herkes komsusuna oy veriyo bu nedenle de bizden cok cok daha kotu olan bosnahersek hırvatistan bilmem ne gibi ülkeler de turkiyeyi gecip finale kalabiliyolar ne diyim!bu yarısmada siyasetin one gecmediği tek yıl sertab erenerin kazandığı yıldı cunku türkün dostu yooookkkk...hakkımızla aldık .finlandiya hakkıyla mı aldı bilemicem sırf dinledikleri tur olduğu için oy veren insan sayısı bayaa coktu bence yoksa sarkı cok da iyi değildi ayrıca gercekten de yaratık gibiydiler dunyada metal dinleyen coğu kişi kıyafetlerin aykırılığına, gothicliğine cook önem veriyo asıl müziğe baktılar mı acaba? o kıyafetler olmadan normal cıksalardı ya da yarısma radyodan dinlenseydi acaba bu kadar oy alabilecek miydi finlandiya? cevapları kendiniz verirsiniz benimki belli zaten...
  • vovin35 • 23 Mayıs 2006 17:32 • #499436
    Türkiye den kaç puan gitti Lordi'ye ??
  • da hui • 23 Mayıs 2006 17:55 • #499438
    7
  • deli forever • 23 Mayıs 2006 22:33 • #499458
    türkler ermenilere oy vermiyo, türkiyede yaşayan ermeniler kendi ülkelerine oy veriyolar. almanyadan nasıl 12 puan aldık sanıyosun?
    ki zaten ermenilerin kareografisi sertabınkine çok benziyodu, böyle ipler falan.. aman yaa boşverin ne sallıyosunuz, başımızda bu tip liderler olduğu ve türkçeyle katılınıldığı sürece bi pogh çıkmaz bizden.
  • violoncellist • 23 Mayıs 2006 23:34 • #499467
    eurovision = saçmalık

türkçeyle katılınıldığı sürece bi pogh çıkmaz bizden

saçmalık üstüne saçmalık... başımızdaki adamların ne oldukları zaten belli onları hiçbir şekilde savunmam zaten ama türkçe şarkılarla bir yere gelemeyeceğimiz düşüncesi bana hem komik hem saçma hem de 'zavallı' gelir. kusura bakma...
    saygılar...
  • karabasann88 • 23 Mayıs 2006 23:53 • #499474
    dandirik bi yarışma işte sallayın yaa...
  • Qsude • 24 Mayıs 2006 00:18 • #499478
    müzikte yarış olmaz...
  • deli forever • 25 Mayıs 2006 19:15 • #499676
    müzik evrenseldir. evrensel olduğu için evrensel olan bi dille söylendiğinde-ingilizce gibi- söylenen şarkı da söyleyenin ırkına bakılmaksızın evrensel olur.
    ülkemi seviyorum, dilimi de.. ama bu başka bi şey.. müzik yarışması, dil veya milliyetçilik değil. müzikten de çok siyaset. türkçe'yle söylendiğinde hakkımız yeniyor, kimse şarkıyı anlamıyor, ve şarkı iyi bile olsa kötüymüş gibi algılanıyor, müzik geri planda kalıyor.
    hadi onu geçtim türkçe olcaksa bile tamamı türkçe olsun:S
    süppır sıtar, veya 'i wanna hear youuu' ne demektir bana açıklar mısın?
    kusura bakmam zaten, saygı duyarım.
  • memoscream • 25 Mayıs 2006 21:56 • #499688
    ben izlemedim ama yine de Türkiye birinciliği falan haketmemişti bence... kasten mi yapıyolar bilmiyorum ama gittikçe daha kötü sanatçılar gönderiliyo eurovisiona... herhangi bir grubun şarkısı bile daha iyidir...