-
özeniyolar dedim onlar gibi dememdim
-
Tamam işte onu soruyorum. Madem belirgin bir benzerlik yok , özendiklerini nereden çıkarıyorsun?
-
cradle of filth in nasıl olduğunu biliyorsun dimi gothic tarzda müzikleri benzemiyor zaten ama cradle of filth black metal gothic yapıyor o slipknot ta hard rock yani sadece giyim tarzları falan benziyor ok?
-
Sadece normalin dışında giyiniyorlar diye kesinlikle hepsini aynı kategoriye sokamazsın. Cradle Of Filth gotik tarzda makyaj yaparken Slipknot yaratık ve palyaço maskeleri takıyor. Lordi ise Fantastik kitaplarda geçen ırkların kostümlerini tercih ediyorlar... Özenti diyemezsin...
-
onlar aslında KISShayranıymış
-
özentiler ya da diiller ben beendim şarkılarını çok güzel olmuş..
-
elbetteki panayır alanına
-
Lordi aslında kimseye özenmiyor onlar aslında insan değil kostüm falan da değil onların üzerindeki şeyler. üzerilerinde bir şey yok onların.
(bknz. kral çıplak.)
-
lordi değil de 50 cent ya da eminem tribi gruplar çıksaydı da ya birinci ya da ikinci olurlardı.onları da birinci yapan ahmet mehmet değildi rock ve metal dinleyen kitleydi..bu yazıyı okuyan alternatif / nu metal gruplara tavsiyem sizde katılın,eğer katılan tek grup siz olursanız yüzde yüz birinci olursunuz.