-
şeklen grupları kıyaslamaya çalışırsan aldanırsın!!uzun saçlı,deri pantolonlu bilumum gruplar birbirinin özentisidir,müzik tarzlarını sorarsan slipknotı yoldam görsem tanımam..(allahtan)
feci bayat bi topik kanımca
-
="dimmuborgirfan" diyor ki
Ama şu gerçek ki Slipknot a Slipkilot demek çok hoşuma gidiyo zuhahahahahahahah..
benimde Dimmu Borgir'e
''Dimi burger!!Yes of of course'' demek çok hoşuma gidiyor
-
hiç alakası yok sliple mliple,sanki tarihte ilk slipknot mı gizliyo suratlarını,bu cok basit bi düsünce..yaptıkları müziginde alakası yok.bunlar power metal yapıyo ollum
-
slipknot ile alakası yok bir yüzünü gizliyen grup slipknot değil...
-
Asıl Slipknot özentisi Mudvayne dir. Zaten kendileride diyolar biz slipknot özentisiyiz diye.
-
Lordi ile Slipknot'un hiçbir alakası yoktur. Lordi'nin makyaj,maske ve kostüm konusunda esinlendiği grup Amerikalı punk grubu GWAR'dır. Müzikla açıdan da bu iki grubun alakası yoktur. Lordi, 80li yılların hard rock/heavy metalini icra eden bir gruptur.
Makyaj konusuna gelince,
Rock müziğe sahne şovu adına makyaj ve kostüm olayını ortaya çıkartan grup Kiss'tir. King Diamond dahil tüm müzisyenlere bu konuda Kiss ilham kaynağı olmuştur.
-
özenti oldukları kesin ama kime özeniyorlar onu bilmiyorum bence cradle of filthe özeniyolar ama onların tırnağı bile olamazlar
-
özenti mözenti bilmem ama slipknot tan daha iyi müzik yaptıkları kesin.
-
slipknot'a özense kaç yazar allaseniz onlar gibi olamayacakları kesin birşey!var mıdır onlar gibisi yaa harikalar 1numaralar tapınılası bünyeler=))
-
Hard Rock yapan bir grup Cralde Of Filth'e mi özeniyor? Ne tip olarak ne de müzik olarak benzemiyorlar , pardon ama sen nerelerini benzettin?