-
sevgili arkadaşlar bu hafta yapılan hacettepe şenliğinde teoman kaprisleri ve hacettepe öğrenci konseyinin acemelikleri ve tecrübesiz olarak düzenledikleri şenlikte çıkıcak tüm alt gruplar hiç bir neden gösterilmeksizin iptal edilmiş şehirdışından gelen grupların masrafları ödenmeden gönderilmiştir.Orada amatör müzik gruplarının grurları hiçe sayılmıştır.Gelin tüm müzisyenler ve müzikseverler bu olaya tepkisiz kalmayalım yorumlarımızla olaya tepkimizi gösterelim.
-
tamam ben teomanın 7 sülalesiyle cinsel münasebete geçme talebimle tepkimi gösteriyorum, işe yarayacağını bilsem fiile de geçiririm.
-
vallahi çıkamayan grupların birisinde arkadaşım var. benim başıma gelseydi öyle birşey kafayı yer çıldırır teomanın davulunu ateşe verip kayıplara geçerdim... bizim yurdun önünde olan şenlik (odtunun , ankara üniversitesinin hatta bşkent üniveristesininkine bile gittim) en berbatıydı. teomandan sonra yurdun önünde çıkan kavga da cabası . ayrıntılarına girmeyeceğim
-
evet kesinlikle katılıyorum! çok iğrenç bi şenlikti.ne şenliği yaw şenlik piçiydi resmen!!! böyle şenlik mi olur be!! geçen sene gibi olacak diye umutlandık lan,yazık ya.. ne bi alt grup ne bi bok yoktu.göt kadar yere tıkıştırılmış insan sürüleri... bu mudur şenlik ya,hacettepeli olamaktan utandım gerçekten.stadyumda yapılmayıp o tikilerin arasına attılar ya bizi ben o rektöre artık bişi demiyorum!!!! bam kazansın da nolursa olsun.nefret ettim okuldan ya...
iyi de arkadaşım olaylara tepki gösterelim diosun da nassı olacak,ne işe yarayacak bu?? o tip insanlar anlamaz bunlardan.milletin gözünü para,hırs bürümüş.hak adalet sevgi saygı gibi insanlık değerlerini yitirmiş bunlar... ama ben o bam a kuruş para kazandırmamakta kararlıyım.ancak böyle tepki gösterebilirim!!! hele bir de beycafemi kapatmaya çalışsınlşar onlar o zaman görecekler.
-
Bu sene geçen seneye yakışmayan iğrenç bir organizasyon vardı.Geçen seneki şenliği bilenler bu seneyi görünce hayal kırıklığına uğradılar.Bu olaylara tepkimizi en güzel dediğin gibi konserlerine gitmeyerek albümlerini almayarak gösterebiliriz.Çünkü ben konserine gitmesem kime şarkı söyleyecekler...Onların atladığı bir şey daha var sanat para için yapılıyorsa kaliteden söz edilebilir mi?Kalitesiz parçalar yapıyorlar sonra rock çı olduk diye dolaşıyorlar destğiniz için teşekkür ederim ardaşlar.Ayrıca o gruplardan biri antalyadan gelmişti.
-
adanalıyım ama ayıp etmişler teoman da çok ayıp etmiş