-
sizce bundan sonra eurovision formatında bir değişiklik olacak mı?
-
bütün ülkelerin şarıcılarına böğürerek söyleme, altyapılarda mutlaka Distortion kullanma zorunluluğu getirilecekmiş.
-
:)) vallahi formatı değişirmi bilmem ama bence yeterince güzel bi ders oldu herkese..
-
BU YENİ BİR HALKA MI ??? ** eurovisison ***
Artık sınrdırnız iyicee haa bok tadı vermye başladı bu muhabbet
eurovision formatından önce bekçi bu sitede format değişikliğne gidip eurovision anketleri topicleri ile ilgili herşeyi kaldırsın...bu ne beea
son bir hafta içindeki anketlere ve topicklere bak....
eurovision birincisi lordi hakederek mi kazandı yoksa tepki oylar mı?..
garaj bekçisinin lordi ye neden bok attığını anlamış olanınız var mı?
eurovisionda bir heavy metal parçanın 1. olması neyi değiştirir?
Eurovision 2007'de Kimi Görmek İstiyoruz Artık Bizden!
sibel tüzün'ün eurovision şarkısı hakkında ne düşünüyorsunuz???
Eurovision Yarışmasında Birincilik Getirebilecek Olan Rockçı?
Lordi grubu (eurovision) SLİPKNOT özentisi mi?
lan gidin işinize yorovizyonunuza bir size iki....salakça bir şov proramı altı üstü..bu yoruvizyon belasını başımıza kim sardıysa kim icad ettiyse allahından bulsun başka birşey demem..
-
BU YENİ BİR HALKA MI ??? ** eurovisison ***
Senin hoşlanmaman forumdakileri bağlamaz , müzikle ilgili olduğu sürece de istenilen başlık açılabilir burada. Kaldı ki eurovision'da son yaşanan olaylar daha önce olan şeyler değildi , konuşulması normal. Eğer seni rahatsız ediyorsa bu konular ya sayfayı atla , ya da kendi ilgi alanına girecek bir konu aç ve sus.
-
Kabadayımısın sen hee??? ne o öyle sus ayakaları falan..
-
Kabadıyılıkla alakası yok , hani bir laf vardır bilir misin : Biliyorsan konuş feyz alsınlar , bilmiyorsan sus adam sansınlar. Adam değilsin falan demiyorum ama böyle saçma çıkışlar yapmak tamamen gereksiz , sonuçta burası özgür bir forum. Eurovision'u her ne kadar artık sallamasak da iki üç sene öncesine kadar k*çımızı yırtmıştık sevinmekten , kazandığımız için. Senin veya bir başkasının artık önemsemememesi seni veya sevmeyeni bağlar ama önemseyene de 'Niye önemsiyorsun?' diye soramazsın. O yüzden 'yeter artık , bıktım , şuydu , buydu' diyeceğine daha yararlı olacağını düşündüğün konular aç da onların altına yazılsın.
-
saçma bir çıkış değil ben görüşümü belli ettim...yorovizyonu sen ipleyebilirsin ama benim için bir anlam ifadetmiyor birçok kişi içinde pek bişey ifade etmiyordur sanırım.
tamam destekleyen desteklesin önemseyeni zaten yargılamak hadiim deiğil..
benim eleştirdiğim yer, yapılan anketlerde ve topiclerde hep aynı mantık hep aynı sorular dönüyor eurorvisyon ile ilgili zaten bu yarışmanın ne olduğunu bilen biliyorr..okadar madem çok hevesilisiniz..kzanan grubu tanıtın biogarfisini, çıkardıkları albümlerin kritiklerini yapın,dinleyenler varsa düşüncelerini aktarsın, tanımayanlar için ve grubu tanımak isteyenler için daha faydalı olmaz mı...
hee birde
ben senin gibi iki üç sene önce kazandığımızdan dolayı hiç de öyle deliler gibi k...ımı yırtarak sevinmedim...tamam milli duygularımız kabardı orası doğru ama sonrası..
son olarak lafa gelince özgür bir forum herkes istediğini açar
hiçde öyle sandığın gibi değil.
git bir arabesk topiği aç fantazi annketi yap sana bakış açıları nasıl değişyor üyelerin bak bakayım.müslüm topiğinde burası arabesk sitesimi
git başka yerde aç, yine çok sık görüyorum farklı farkılı anketlerde, rapçılar dışarı popçular dışarı!! eee hani özgür bir forumdu..
-
Deneyelim ;)
-
Bak İbrahim Tatlıses başlığına istersen , hakaretle karşılaşmadım =)
Arada bir iki denyo çıkması normal , her yerde çıkar onlar , ama forumun özgürlüğü kanıtlandı di mi hafiften? ;)