Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Dream Theatre sizce de çok berbat değil mi?

• jubei • 2 Haziran 2006 13:19 • #500327
    ah be sevgili garaj üyeleri! teeeey tey!
  • godless • 2 Haziran 2006 13:20 • #500328
    hocam aman diim yapma diim , sevmeyebilirsin bunu çok normal karşılarım ama berbat demene dayanamam.portnoy ve petrucci gibi çok sağlam müzisyenler her gurupta hatta rock gruplarında çok az var.Bu adamlar çok iyiler.Ayrıca istanbul parkormanda ki konserlerine gitme fırsatımda oldu.Müthis bir sound yakalamış adamlar.Dev gibi kolonların önünde durmama rağmen gram kulağım çınlamamıştı.Müzik bilgilerinin dışında yaptıkları işi daha lezzetli sunmak için her konuda profesyonel oldukları inkar edilemez.Dolayısı ile berbat yakıştırmasını bir hakaret olarak kabul ediyorum ve seni kınıyorum kardeşim.
  • grupmulanbu • 2 Haziran 2006 13:22 • #500330
    ya abi ben böyle şeylerin aşıldığını sanıyodum..neden bi insan sevmediği ama çoğu kimselerin hoşuna giden tarzlara bok atar..biz bu konuyu 10 ay evvel bu forumda konuşup kapattık abi..kimse artık başkasının zevkine bok atmıyodu..ki bi arkadaş çıkıp bu kuralı alt üst edene kadar..

ya ortada bi tezat var..abi bi insan dream theater'a bok atıyo..haliyle dream theater elemanlarına da bok atmış olur..bkz. petrucci, portnoy..ama şöyle bişe var ki bu kişilere bok atan insanın nick'i bu kişilerden oluşmuş bi grubun bi şarkısının(çok hoş ve ünlü bi şarkısı) ismi..bkz. Liquid Tension...bkz. Paradigm Shift...

yorumları size bırakıyorum..hadi eyw.
  • syarar • 2 Haziran 2006 13:25 • #500331
    profiline göz attım dream theater kolonisinin üyesi birşey demiyorum artık
  • grupmulanbu • 2 Haziran 2006 13:38 • #500334
    şimdi eleman çıkıp diycek "ya abi ben dream theater'a bok atmadım..dream theater özentisi dream theatre'a bok attım"...o zaman iyice boka sarcak işler :S aslında bu arkadaş bi militan..dream theater kolonisinden yollamışlar..görevide, insanların dream theater'a bok atılmasında vereceği tepkiyi ölçmek :S
  • syarar • 2 Haziran 2006 13:40 • #500335
    evet olabilir

:S aslında bu arkadaş bi militan..dream theater kolonisinden yollamışlar...

abi adamı militan yapmışsıın yuh yaaa :))))))))
  • KillingTime • 2 Haziran 2006 14:10 • #500337
    arkadaşı kınıyoruz...nedense 1 kişi bile bu kişiyi destekleyici şeyler yazmamış...neden acaba?..neyse şu iyi gruplara bok atma sevdası ne zaman biticek garajda merak ediyorum
  • da hui • 2 Haziran 2006 14:13 • #500339
    Adam yemiş bizi.
  • karabasann88 • 2 Haziran 2006 14:23 • #500340
    sen sevmiyosun diye berbat mı oldu dinleme o zaman pff ya .. ben çok seviyorum dinlerim de seni ilgilendirmez
  • alfredo-bonfin • 2 Haziran 2006 15:06 • #500341
    yok artık lebron james...!!