-
D T ye boyle bı sıtede berbat deme cesaretını nerden aldın sastım kaldım valla neysekı bunu yazan bı black metalcıymıs bu bıraz olsun saskınlıgımı gıderdı hatta tum sorun senın black metalcı olmandan kaynaklanıyo dostum
-
Haha adam uçan kuşa isyan etmiş , siz hala devam ediyosunuz.Devam edin de gülelim hehe.
-
evet iğrençler
nefret bi grup ya nedense tiksiniyorum beni öldürüyolar dinleyince
-
paradigm_shift
ibanez prestiege gibi özel bir gitar sahibi olup gitarına korn penası iliştirmiş birine(evet bildiniz, bu kişi _betrola_) dream theater çalarsam haybeye gideceğini düşünüyorum. ama çok ısrar edersen(iz) çaldığım erotomania'nın son solosu linkini şuraya koyar eder g*t de ederim. nitekim bu şarkıyı tek 32 lik nota bile atlamadan ezberlemişken, çoğunun "erotomania son solo??!!??4$#½£[{$£½[" afallamasını yaşadığını düşünmek heves kırıyor.
bu kadar tatmin ettiniz egolarınızı yeter.. şimdi dağılın bakıyım..
not: dream theater'ı anlamak "paradigm shift" 'in ne olduğunu da bilmektir belki biraz. mesela dimmuborgirfan 'ın nickinden üye kişinin kara metalci olduğu anlaşıyorken benim nickim neden bir anlam ifade etmedi siz çok saygın dream theater dinleyicilerine? yoksa? hmm...çakma avukatlık, şekil faktörü, eşik gerilimi..koşun bayırlarda çıplak ayak..rahatlayın.
abi okuyunca dehşete düştüm ya..bu nasıl bi zekadır böyle..kurduğu cümleler falan.10yasındaki kardeşim bile daha kültürlü konusurdu ya..yok ya bu zeka da değil,bu tam anlamıyla kültür meselesi..abi kopmussun sen ya??nolmuş??ne yaptılar sana?anlatmak ister misin?
-
ha soyle
-
evet iğrençler
abı nashı ıgrencler ya
-
eleman dikkat çekmeye çalışıyo;)
-
evet iğrençler
Ben sevmemde, iğrenç falan.. Yani milleti mazoşist yerine koymayın..
-
Dream Theatre da Black Metal de ikisi de iğrenç.Blues ve Classic hard rock gibisi varmı be?Zeplinler,Roseslar,Sabbathlar,ACDC ler.....ah ah ağlamak istiyorum
-
Ağla, hatta öl mümkünse..
D.T. sevmem, ama Black severim.. Blues sevmem, hatta iğrenirim.. Ama sıkı bir Jazz dinleyicisiyimdir..
Gereksiz hakaretlerini(şu iğrenç bu iğrenç) kendine sakla lütfen.