-
sonra hayatında müzik dinlemek ve mp3 indirmek haricinde müzikle alakası olmayan insanlar bir şeyden anlıyormus gibi saygı duyulan gruplara b.k atarak kendilerini rezil etmeye baslamışlar...
yürü bee :)
saygılarımla
pesimist
-
Tamam kardeşim blackçisin anladık.Laga luga yapma.Bizde black dinliyoruz Emperor,Dimmu Borgir,Darkthrone,Satyricon icabında.Dream Theater a laf ediyosan orda dur kardeşim.Sinirlendirme beni bu kadar emek emek elinden gelenin en iyisini sunmuş bu kadar yetenekli müzisyenlere laf edilmez.Emeğe yazık.Bu kadar mükemmel müzik yapan adamlara laf edemezsin paradigm_shift isimli kardeşim.Bu kadar seveni var dünyada ayıp ediyosun bak.Tamam Burzum da iyidir Black metalin babalarındandır ama Burzum 50 bin satıyosa Dream Theater 300 bin satıyo anladın mı!Milyonların gönlünde taht kurmuş çok yetenekli 5 adama b.k atamazsın.Bak o kadar fanı var döverler seni.Benden bu kadar abicim hadi eyvallah..
-
Lan Dream Theater kraldır , bu kadar.
Ayrıca kavgada söylenmez DT kötü diye.
-
sen onların herhangi bi parçasını ,kötü de olsa çal.ondan sona bok at.
-
açıkça görülmekte ki topicteki sadece ilk mesaj okunmakta(birkaç üye hariç). bu yüzden benim dream theater'ı çok sevip de sadece "takılmak" ve "xxx çok boktan grup" temalı topiklere ironik bir şekilde gönderme yapmak için açtığım şu topiğin deyim yerindeyse ağzı yüzü dağılmış. akıl vermeye kalkanlar var. sizin belki egonuz 1500 newton/cm² basıyor lakin burdan bakınca sadece komik oluyor.
1)dream theater'ı çok kişi sever, sevmeyen -neredeyse herkes- de saygı duyar.
2)ama dream theater'ı az kişi anlar. ve ben onlardan biriyim.
ibanez prestiege gibi özel bir gitar sahibi olup gitarına korn penası iliştirmiş birine(evet bildiniz, bu kişi _betrola_) dream theater çalarsam haybeye gideceğini düşünüyorum. ama çok ısrar edersen(iz) çaldığım erotomania'nın son solosu linkini şuraya koyar eder g*t de ederim. nitekim bu şarkıyı tek 32 lik nota bile atlamadan ezberlemişken, çoğunun "erotomania son solo??!!??4$#½£[{$£½[" afallamasını yaşadığını düşünmek heves kırıyor.
bu kadar tatmin ettiniz egolarınızı yeter.. şimdi dağılın bakıyım..
not: dream theater'ı anlamak "paradigm shift" 'in ne olduğunu da bilmektir belki biraz. mesela dimmuborgirfan 'ın nickinden üye kişinin kara metalci olduğu anlaşıyorken benim nickim neden bir anlam ifade etmedi siz çok saygın dream theater dinleyicilerine? yoksa? hmm...çakma avukatlık, şekil faktörü, eşik gerilimi..koşun bayırlarda çıplak ayak..rahatlayın.
-
ya abi ben sana daha ne diyim ??
Dream Theater ın yaptıgı muzigede kotu diyen adamlar çıktı ya pff..
-
nihahahaaa bu kısa bayılıyorum ya seni seni şeker sey ham puhahayt ..
-
Allah Allah! DT ye berbat demiş. Seni Haydar Dümen e havale ediyorum. :D Şaka şaka. :P
-
eee yavrum çok hoşsun yani sen o ritmleri hiç dinlemedin herhalde adamların müzik yapmasına gerek yok baterist ritm atsa yeter zaten ben bu kadar kearmaşanın içinde böyle saf müzik yapan herifler görmedim anathema yı unutmamak lazım tabi
-
bende bi albümü var da berbat dii valla beğeniyorum ben...