-
abı bnu ınsanlar nasıl muzık dınlıyorlar ...hadı bız bısey demıyelımde,,, bu ınsanlar o muzık ler le hastaları özürlü insanları tedavi ediyolar yaw bence kotu dıyenlerın daha cok dınlemesı gerekır onları yaw...:))))
-
ya ben eeddaa adlı kullanıcıya laf atmıştım :):)
-
paradigmaya he deyip geçmeli :)
kusursuz bi grup diyemem ama bazı şarkıları mükemmel,sanat eseri niteliğinde...
-
sen ona atabılırsın ben sadece dusuncemı ve gerceklerı soluyorum....sende gıt senıde tedavı etsınler abı muzıgı bıraz muzıkolarak dınleyın yaw..mualefet olmayın bıraz be....yanlıs sam yanlıssın abı sen de bana yanııı..
-
beni mi?
sabır çekiyorum sadece:D
-
abartılı bişiler söylemişsin. ama çok çok az da olsa hakkın var, şöleki; senin hoşuna gitmeyebilir.hepsi iyi müzisyen, ama güzel müzik yapmaları konusu kişiden kişiye göre değişir. sen bence iyi ve güzelin ayrımını iyi yapmalısın.
bu başlıkta gördüğüm, daha da ilginç olan herkesin DT sevgisinin herkezde var olması zorunluluğu düşüncesidir. oysa rak müzik bir mualif, eleştirel yaklaşımdır. birçoğumuzun üstünde rak tişörtü var ama dogmalardan kurtulamamışız....
lütfen....
-
ne sabırı cekıyon kı beyaw anşlayamadım?_?
-
bende sevmem,katlanılacak bi grup değil
gökçen
-
theatre mi, theater mi?-konuya açıklık
grubu dinlemediğim için müziği hakkında bi yorum yapamıcam ama şu sözcüğün yazımı konusuna açıklık getirmek istedim.
Amerikan İngilizcesinde; theatre
İngiliz(British) İngilizcesinde; theater olarak yazılır.
grubun hangisini kullandığını ve nereli olduğunu bilmiyorum ama ben ikisini de kullandıklarını gördüm sanırım farklı farklı yerlerde:S
-
Herif yemiş sizi be bazıları da gitmiş D.T ye laf edemezsin falan .. Komedi .. muahahahahaha :D