-
evet öyle maalesef.aciziz .
-
halkın kalitesizliği değil de eğitim seviyesinin yerlerde sürünmesi desek daha şık ve manalı olur değil mi??
-
estafurullah efennim.. teveccüünüz..
-
bugün toplumun yozlaştırılmasıyla gelen bir arz-talep olayı var.. yani toplumun eğitim seviyesi yüksek olsa bu insanların albümleri satmaz, çıktıkları programlar da izlenmez.. ama şu anda bu adamların albümleri de satıyor, çıktıkları programların ratingleri de tavan yapıyor.. eğitim seviyemiz düşük olduğu için her arz edilene talep ediyoruz.. (burda trend olayı var ki bu da yozlaşmayla alakalı) yani maalesef dostum ama böyle bu işler..
-
sevilmemesi, hakkında negatif yorumlar yapılması, dinleyenlerinin aşşalanması da sınıfsever insanlar tarafından en az kendisi kadar popüler yapılmış müzik türüdür bence...müzik piyasamızda nerdeyse dünyanın en saçma şarkı sözlerinin hepsi pop(üler) müziğin içinde bulunmaktadıR..gerçekten en saçma,absürd,gereksiz vs..olanları ağza dolanmakta; ciddi anlamda beni çileden çıkartmaktadıR..
-
öyle öyle.. çileden çıkan çok, yalnız değilsin bu konuda.. ama bu dönem de kapanacak elbet, yakındır!! ve benim hala umudum var bu ülke adına.. polyanna gibi adamımdır da, vesselam..
-
hakkaten de öyleymişsin.. benim hiç umudum yok.. hele şu dönemde hiç yok.. insanlar hala "pop star" arıyo..
-
1 veya 2 hafta sonra türkiye'de siyaset adına çok önemli gelişmeler, değişimler olacak.. daha sonra da umarım taşlar yerine oturmaya başlayacaktır.. bak bunu da bir yere yaz bruja.. :))
-
bir yerden sonra bu durumun tıkanacağı kesin zaten, ama o nokta şu güne baya bir uzakta...
-
yakındır yakın.. ankara'da birkaç hafta içinde toplanacak kalabalığı gözlerimin önüne getirebiliyorum şimdiden.. evet bu olucak.. :o