-
e$ref baya bi kasmı$ ama üzgünüm... "oLmamış eşreF" ... "haftaya biraz daha çalı$" diyoruS...:) hakkaten de biriLerini takLit etmeye çaLışıp bi yerLere geLmektense , hani benim olsun .oktan olsun derim ben.. şahsen..
öyle efenim .. bu da benim yorumum..
-
need more commnts diyosun yani
orgazma giden yolda,yeni yorumlarla zevkimi artırmak istiyorum gibi :P
-
yenilikçi olmak da fayda vardır kalıplarda kalmayalım sofraya gelen her tabaktan yiyelim derim kısaca :)
-
valla sesini geliştirse sonu iyi olabilecek bi arkadaşımız ama ah şu şarkı sözleri ve basit nitelikteki beste!tabe bu başlangıcı onun o nedenle hiç yoktan iidir be eşref ayrıca kendin ol özgün şeyler çıksın ortaya bak o zaman neler oluyor:)
-
rock gruplarından pek fazla bi farklı yok bence albüm içindeki 6.parça olabilir rahatlıkla..bu beyendiğim anlamına gelmez tabi
-
ne yazık ki herhangi bi rock geçinen albümün 6. şarkısı olabilir ve yine ne yazık ki "oo yee rakçıyım abi beeen"cilerin tuttuğu bi şarkı da olabilir (ki bu liriklerden daha kötü lirikler de gördük arkadaşlar, kabul edelim) ama bana samimi fikrimi sorarsan, liriği ve eşrefi değiştirirsek bişeyler olabilir belki....ha arada "yaşaman laazıııımm" falan diye giren arkadaşları da tebrik etmeyi borç bilirim her an bu şarkıdan çıkıp leylimleey'e geçebilcek gibi duruyorlar :P
-
çok sağlammış çokk:S :S
yani bence de bazı rock gruplarımızdan farkı yok ama ben sözleri bu kadar saçma parça dinlemedim hiç.şaşkınlık içerisindeyim..