Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

İsmayil YK Fanları nerdesiniz!!

• Noryth Aquanum • 30 Haziran 2006 13:28 • #502648
    Olum tapıyorum.
    Bombabomba dat com.
  • gokcen • 30 Haziran 2006 14:18 • #502655
    bi ara canlı yayında 14 yaşındaki kız çocuğunun söylediklerini idrak edemediğine şahit olmuştum...
  • System666 • 2 Temmuz 2006 03:29 • #502831
    ogzhann
    30 Haziran 2006 Cuma / 00:51
    alın ismailinizi de yknızı da defooolunnnn garaj dan

Çocuğum sen GRJ'da bu yaşta ne arıyosun annen baban ne der sonra sana. Git yat al eline biberonunu takıl....Aa ya da dur sen git maNga dinle süper grup di mi;)

easily
    29 Haziran 2006 Perşembe / 22:36
    Eee şey bu nadide topic shibine bir İsmail YK şarkısı yollamak istiyorum: Allah belanı versin!

Bu eşsiz eseri bana bahşettiğin için sana minnettarım.

DaRKNeSS
  • merve_sebo • 4 Temmuz 2006 01:47 • #503084
    burası müzik birimi değilmiydi yaaa..bu başlık da neyin nesi???
  • death_glory • 4 Temmuz 2006 02:24 • #503088
    burası müzik birimi olduğu için bu başlık burda, neyi sorguluyosun anlamadım?
  • merve_sebo • 4 Temmuz 2006 09:53 • #503093
    ismail yk nın müzik yaptığını mı düşünüyosun sen?
  • death_blooms • 4 Temmuz 2006 11:29 • #503096
    zükeyim izmayil yeka fanlarını...ulan sizin gibiler yüzünden ufacık çocuklar özeniyo bu tür absürd insanlara(insan demeye şahit gerek aslında ama...)yeter lan kardeşim tvde klibini görünce balıklama atlıyoo kaç kere dayak yedi bunun yüzünden:) bu forumun resmen boku çıkmış...ne diyeyim size ALLAH belanızı versin
  • sadecemüzik • 4 Temmuz 2006 12:24 • #503098
    Biri beni mi çağırdı? :)) ahhh ismail'in o yağlı saçları yok mu? ölllldürüyor beni! hele cankan'ın uranüs kaçkınllarını andıran giysileri? ama... ama... elbette ki en önemlisi: onlar birer müzik dehası! Bach yanlarında halt etmiş!

geçen hafta televizyon makinası'nda cankan vardı... okan bayülgen tam ismail yk'yla dalga geçerken adamlar "onun albümünde bizim 16 parçamız var" demezler mi :)))) zaten aynı soydan geldikleri belli :)) her neyse.. en rezalet kısmı şimdi geliyor: cankan ismail yk'nın ve kendi albümlerinin neden bu kadar çok sattığını şöyle açıklıyor: "eskiden isimi olan sanatçıların albümleri çok satardı.. yani insanlar isme bakıyorlardı.. şimdi müziğe bakıyorlar.."

ötenazimi istiyoruuuuuuuuuum!!!! görüyorsunuz değil mi müzik sektörünün nereye gittiğini... işin ilginç yanı okan bayülgen gibi sivri dilli kabul edilen adam bu lafın üstüne ağzını açıp bir tek kelime etmedi... yoksa o da mı cankan fanı :))))
  • vovin35 • 4 Temmuz 2006 12:42 • #503100
    Acil ihtiyaçtan dolayı ismail Yk ve Tarık mengüç t shirt lerimi satıyorum

iki t-shirt de orjinal imzalıdır..ismail yk t shirt ünü tek bir defa konserinde headbang yaparken giyidim ,arkasına allah belani versin söz ve nota bilgileri yazar temizdir,kelepirdir, almayan zurna olsun
  • sadecemüzik • 4 Temmuz 2006 12:44 • #503101
    burası müzik birimi değilmiydi yaaa..bu başlık da neyin nesi???

ahahhahaaa!!!! süper ya ben bunu görmemişim...tebrikler arkadaşım, konuyu kapatmışsın... bence bekçinin gelip bu topic'i müzikle ilgili olmaması dolayısıyla kapatması lazım... hadi hep bir ağızdan...1...2...3: BU TOPIC KAPANSIN!!!