-
herkese saygım var istediğimizi dinlemekte özgürüz.. ismail yk benden uzak tanrıya yakın olsun... dinleyenleride anlamıyorum ne için dinliyorlar? adam baktı millet abaza şap şıp deyip götürdü malı.. neyse saygı duyuyorum başarılar diliyorum...
-
İsmail YK gibi giyiniyorsanız ortalık demir dökümden geçilmez yau
-
oldu:))
-
bu topicin hala burda ne işi var ya?? en iyisi küfür edelim kıpkırmızı olsun bu topic kimler var parmak kaldırsın??:)
-
kimler!...
allah aşkına bana kızmayın ama garaj da bu gibi isimlerin yeri bile olamamsı lazım valla billa ya bi de fanları mı var kısaca oha demek istiyorum
-
bu şaka dimi ya haha çok komik! :))
-
ya ne bu?ya ismail ykm pardon yk hayranları sizin bombabomba dat kom unuz var gidin orda kabilenizi kurun
-
benim tarzım değil hepsi bu sadece...
-
ahuahuah yekaa oo yeahh allah belanı versin yüzyılların enn süper en bomba şarkısıdır mesela dimi abiler ablalar.a bombabombayı unuttuk sayi:D :D tey allam ya
-
ismail YeniKaramürsel :p
yaw ismail yk hoş bence ne güzel eğlenceli şarkılar yapıyo bence gereksiz bi insan değil :p :p
eğlenmiyor muyuz arkadaşlar ismail yknın şarkılarıyla?duyunca bir gülümseme, bir tebessüm gelmiyor mu yüzünüze? ya işte demek ki iyi iş yapıyor adam, saygı..