-
ya tamamda buda benim düşüncem haklı olabilir evet bi kesinlik gibi bişiyde yazdım ama türkiyede yaşadığını unutma
-
Zaten zayıflamak için günde 3.5 litre su içiyorum, direk altıma işerdim herhalde :D Ama Tarja Turunen'le Martin Kesici olayını gördükten sonra, bu bünye bunu kaldırmaz...
-
kaldırma madem dursun o hakaret orda bi sonraki geln kaldırır belki..
-
anlayışın için teşekkür ederim...:)
-
benim emekliye ayrılma vaktim gelmiş
-
anlayışı da bırakıcam çıkarken,onu da biri kaldırır artık...
-
beni dumur etmeye hakkın yok.....şebomu böyle saçma kişiliklerle yan yana görmek istemiyorum....
-
olmazya olursa şöyle olur anca şebo şarkıyı söyler arkadanda akordu bozuk gitar sesi gerekir onuda cankaan mıdır hangi dallamaysa o çıkartır anca o sesi birlikte bi cover yaparlar ama düet olamaz şebonun yanına şarkı söyliyecek birini koyun düet olsun
-
yok yok olamaz öyle bişey düşünmesi bile mümkün deyil. yapmayın bunu şebo ya yaaa:) irenç bişey yaaa
-
yar yar adlı şarkılarına rak rak ekleyerek selamlıyorum cankan adlı meğmeletsiz şahsiyetleri..çiğdem adlı arkadaşın yazdığı mesaj saatine bakarakta akşam saatleri olduğunun farkına varıp 'eh normaldir IQ seviyesi akşamları düşermiş suç aramayalım diyerek' bu konuyu uzatmayalım derim..
>AnnemKızBulSeVişDeDi>