Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Dövme

• Hellfire_delay • 18 Temmuz 2006 20:29 • #505307
    Ya anlamıyorum bu "METALCİLER" niye hep dövme yaptırır.. Ben de metal müzik dinliyorum ve ondan hoşlanıyorum ama bana öyle geliyo ki bazı insanlar METALCİ olmak için dövme yaptırıyorlar.. Sizce de öyle mi?
  • _betrola_ • 18 Temmuz 2006 20:31 • #505308
    niye metalciler diye sınırlıyorsun ki??metalci olmayıp da dövme yaptıran pek çok kişi biliyorum ben..saçma bence..
  • Hellfire_delay • 18 Temmuz 2006 20:42 • #505309
    Belki benim arkadaşlarımdan dolayı ben öyle diyorumdur.. Yani bazı insanlar metalciliği hayat tarzı olarak kabul etmişler.. Öernek kesinlikle rock bile dinleyen biriyle konuşmuyolar sadece metalciler.. Metalci değilsen salaksın onlara göre.. Ve kendilerini de metlaci olarak göstermek çin ellerinden geleni yapıyorlar.. O kadar ki sevdikleri ve çok dinledikleri gruplara bile yeri gelince (daha doğrusu her zaman) ben onu dinlemem o pop.. Onlar aptal vebenzeri şeyler diyolar.. Evine gidiyosun tüm cdeleri var.. Yani metalci görünmek isteyenler de yapıyor sonuç olarak.. Ama demek istediğim metalle dövmenin ne alakası var ki?
    Ama diğer yandan çoğu metal grubundakilerin vüxudu dövme dolu..
    Yani niye metal müzik yapanların çoğu dövmeli???????
  • Hellfire_delay • 18 Temmuz 2006 20:43 • #505310
    Metal grubunda olup da dövmesi olmayan sadece birkaç kişi biliyorum..
  • Noryth Aquanum • 18 Temmuz 2006 20:49 • #505311
    Bırak dövmeyi , kulağımda delik yok hehe.
    Ama bir Carnage dövmesi yaptırıcam , hastasıyım.
  • vovin35 • 18 Temmuz 2006 20:57 • #505312
    ;)))

başlığı görünce akılma geldi
    Garajda buna benzer meşhur bir anket vardı ''Metalciler saçlarını niye uzatır diye'';))
    Hellfire_delay bunların felsefesi vardır güzel kardeşim.rock ve metal müzikte uzun saç dövme vss özgürlüğü temsil eder..

senin dediğin gibi sırf metalci imajını benimsemek için dövme yaptıran varsa,onlara klabır metalci denir,metal dinleyip aynı anda tecno müzik dinlerler..
  • eternal_silent • 19 Temmuz 2006 03:41 • #505368
    ;)))

dendiği gibi sadece metalciyim diyerek dövmeyle kaplanan delinenn bir arkadaş için şu durum geçerli olabilir: çilekli sakızın tadına bayılır,çiğner,tadı kaçınca tükürür atar o sakızı sonra başka bir tane çiğner..
  • Holy_Bastard • 19 Temmuz 2006 10:33 • #505384
    Senin çevrendeki 'metalci' dediğin insanlar aslında 'metalci olamamış' kitleyi temsil eder -tabi öyle insanlar varsa-. Rock'ı aşağılayıp sadece metal'i yüceltmek saçmalıktır , bilgisizliktir ve cahilliktir. Kalan kısmı ise Vovin35 güzel şekilde cevaplamış :)
  • Drive-MAN • 19 Temmuz 2006 12:07 • #505411
    evet haklısın ozentılık abı metalcı olmak ıcın kasıyolar rapcılere de kıl oluyolar popcularada yanı ben metalcıyım cılgınım manyagım falan dıye haykırır bunlar
  • rock in rio • 19 Temmuz 2006 15:43 • #505488
    bence metal dinleyen bir insan sırf o müiziğini belli etmek için dövme yaptırmamlı metalcilerin öyle bir kanunu mu var dövme yapmayan burda barınamz diye saçma bence ya o zaman kimse metal dinlemesin bazılarıda var iyice kendilerini insan dışı bir varlığa sokuyorlar ya abi bunlar aslında müzikten bişey anlamıyorlar