-
ismail yk'nın bile alnında vardı :D
-
saçma bi düşünce bence..çoğunlukla metalcilerin tercihi olabilir ama byle sınırlamak çok saçma bence..
haa dövme yaptırınca kendini metalci sanan tiplere gelirsek,onu da bi tek dövmeyle sınırlayamayız..en başta metalci olmayı her şeye bok atmak sanıyo bu tipler =)
umarım anlamışsınızdır ne dediğimi...
-
anladık anladık da bu cinsleri saya saya bitmez kardeş bir ton insan çeşidi mevcut o yüzden ha şu tip insanlarda var bak birde bunlar var demeye kalkarsak işin içinden çıkılmaz uzar gider konu o yüzden bırak salak insan salak bir yaşam sürsün sen onun için nefesini tüketme bırak özenti insan özenti şeklinde yaşam sürsün sen onun için nefesini tüketme çünkü böyle hiçbir yere varılamaz yapılacak tek şey topluma doğru örnek teşkil eden bir insan olmak
-
Bence hiç de değil metalci olmak için dövme yapmak gerekmez bende metal dinlerim ama şu ana kadar dövme yaptırmadım ayrıca o şarkıcıların tarzı ondan dövme yapılıyor.
-
bana dövme gerçekse saçma geliyor ve acıyan da var artık dövme değil de piercing yaptırıyorlar öyle görünmek için
-
ya ne diyim önüne gelen buraya çıkıyo ben metalciyim ama onu yapmıyorum bunu yapmıyorum yok öyle yapılmaz diyo e sen metalciysen ve yapmıyorsan başkaları yapınca saçma ve yanlış mı oluyor millet size mi endeksli saçma sapan konuşmayın dövme yaptırmak isteyen yaptırır metalcilerin yaptırması da niye acayip ve özentilik oluyorsa anlamadım tarz meselesi arabesk ci yaptırsa dövme mesela ibrahim tatlıses yaptırsa dövme güzel durur mu ama bir bir özlem tekin e bir teoman a ya da ne biliyim demir demirkan a çok yakışıyor neden tazrları uyuyor dövme yapmanın özentilikle ilgisi yok o sizin kuruntunuz önünüze gelen metal dinleyip o tarzda giyinip kuşanan adama özenti diyosunuz ya türkiye işte lan onlara bakana kadar açın tv de ki magazinleri izleyin sonra çıkın bakın dışarda etrafa bakalım kaç tane ismail yk çankan doğuş kenan doğulu özentisi var bi sene bu adamlar bişey giyiyo o moda oluyor gençler arasında diğer sene başka bişey giyiyo bu dallama magazin şebekleri haydi bizim gençler çyle giyiniyo ulan metalciler özentiyse bu adamlar da allahı özentinin
-
piercing ve dövmeyi senin dediğin gibi öyle-böyle görünmek için değil de gercekten istediği için yaptıranlar, buu kendisine yakıstıranlar, güzel bulanlar da var.. tek kalıpta pişirmek yanlış hepsini..
-
doğru haklısın
-
:)
-
metalci kim oluyor ya?? dovmele ne alaka metalci mantıgının. moda evı mı işletceniz. kim ne b.k yerse yesin. istedini dinle. sanane tipten, şekilden. arabeskci niye kumas pantol, gomlek gıyer, clubber nıye 1.5 kılo jole kullanır sacında, hop hopcular neden 60 beden jean, 70 beden tshırt gıyer, popcular neden dar kot, kovboy cızme, fıyaka gomlek, rayban gozluk takar????????? bende bunların cevabını arıyım barı!!!!