-
peki neden çoğu rap müzik yapanların dömesi var??
ya bu tek metal müzik dinleyenlere has bişey değil.çoğu rap müzikle ilgilinen kişide yapıyor bunu.örnek;bilindik bişey EMİNEM adamın her yerinde dövme var yani çoğu rap dinliyicisinde de var dövme evet metal müzikli ilgilenende yapıyor ama tek onlara has birşey değil
NOT:daha önce bunun uyarısı yapıldı ben hatırlatmak istedim metalCİ,rapCı,rockCI,punkCI v.s. gibi kelimeler türkcede yoktur!!Onun yerini Metal ile ilgilenen,metal müzik yapan kelimelerini kullanmalısınız!!
-
ya anlamıyorum bu metalciler niye..diye başlayan muhabbetler amma çoğaldı yya yok niye siyah giyiyolar niye zincir takıyolar niye oralarını buralarını deldiriyolar ve dövme konusu bayaa bi sardı bumetalci muhabbeti anlaşılan=)dövme gayet güzel bişe keşke annem bana da izin verse de bende yaptırsam(eğer yaptırırsam beni eve almazmış=)geçen gün karakedi döğmesi yaptırdım inat değilmi tabi geçiciydi =) gerçek sandı kendileri dünya başıma yıkılıodu şükür bi kaç günde silindi de kurtuldum dövmeden ileri bi tarihe attım bu isteğimi=)
-
ahahaha metalci olmak için dövme mi yaptırıyolarmış.:)mideme ağrılar girdi gülmekten.ne alaka ya.senin içinde kalmış heralde dövme yaptıramamak ailen mi izin vermiyo ?:)tabi yaptıramayınca bahaneler gelir böyle neyse
-
herkez o cesareti bulamıyoda ondan içinde ben yaptırmak istemiyorum diye geceren biri varsa yalan ama metal dinleyen adamlar aşmış kendilerini kim karışır kardeşim bana istegimi yaptırırım vucuduma unutmadan rock deyilde allah göstermesin arabesk dinliyo olsam yaptırırmıydım yaptırmazdım çünki ezik büyüyen biri olurdum rock dinliyorum beni ezmeye calışanları eziyorum daha eylenceli
-
daha fazla cesaret isteyen şeyler var onları yapın ozaman
-
kesinlikle katılıyorum böyle olaylarda hep metalciler aforoz ediliyor deli oluyorum demekki bu tarzların babası metalciler napalım sırf metalciler dövme yaptırmıyo isteyen yaptırır istemeyen yaptırmaz illa dövmeli olmuyor metalciler ayrıca popçular rapçiler falan ne kadar adam varsa yaptırıyo çok saçma bi konu bu sorduğun sorunun ta a.q
-
şeytan bunun neresinde
-
Valla isteyen yaptırsın, ben bilimum bileklik/küpe/dövme gibi olaylara sıcak bakmıyorum.. Sorsalar Grindcore dinliyoruz.. Bi metalci olamamışız be.. Yıllarımız boşa gitmiş..
-
tottinin lejyoner dövmesini bulamıyorum bir o kaldı..
-
güzel çıkarım yapmışsın katılıyorum