-
ne dinledigin önemli deyil ki rarz meselesi bu ben küpe takıyorum kolumdada geçiçi bi dövmem var tarzım bu kim ne isterse yapar özgürlükler ülkesi
-
+1
-
yoo değil. bana metalci diye öcü gözüyle bakılırken de sapsarıydım, dövmem yoktu, koyu makyajı sevmezdim müziğimi dinler konsere gider ya da yanlama yaptığım yerde üniversitede çalardım arkadaşlarımla.özenti gençlik statü kaybı vs vs.senin dediğin bizlerden değil çoocuğum buradaki herkes müziği yaşıyor(tarzı ne olursa olsun)ha dövmeli ha değil..haa ben mi şimdilerde aklı başında yaşı kemalde biri olarak kendi yaptığım 6 dövme çeşitli yerlerimde mevcut hala da sarıyım....belli tarz müziği bana göre seçkinler dinler ve yaşar.karakterler orjinal ve özgürlükçüdür yaratıcılık ve müzisyenlik özgürlük ve özgünlükten geçiyor...metalara takılma...we ar dı best alayına rest yanii...
-
şiir gibi konuşmuşsun he
-
sağol nuri valla bu hale gelene kadar çok uğraştım:)))evrim geçirdim diyebilirim...ama yalan mı dediklerim:D
-
kesinlikle katılıyorum arkandayım yani devam böyle harbi olay budur
-
özenti olmayan tarzı olan kişidir herkez kendini yaşar sen her müzigi dinleyip her ortamda farklı bişey söylüyosun anlaşılan özentisin deyilsen ben şuyum de inanalım sana sen nesin???
-
pardon söylediğin laf kime anlamadım ben
-
boşver kardeş düşünmeden yazdım ben kimseye deyil yani
-
ok