-
MVÖ toplumsal duyarlılığı bu kadar yüksek olduğu için seviliyor da neden bugüne kadar mvö dinleyen kitlenin Moğollar, Bülent Ortaçgil, Fikret Kızılok gibi isimleri dinlediğine şahit olamadım. Tamam dinleyenler var ama onlar da, "bu kalp seni unutur mu?" dan öteye gitmiyorlar. Şimdi şöyle bir soru sormak istiyorum madem MVÖ toplumsal mesajlar veriyor dinleyenler de bu kadar duyarlı insanlar neden çoğu bu saydıklarımdan habersiz? Soru 2: Madem bu kadar duyarlı bir kitle var kendilerini ne zaman bir şey yaparken göreceğiz? Bence artık bu ülke için "Birşey Yapmalı!"...
-
mvö acıklama yapmıstı zaten Allaha ve Ataturke karsı yapmadıklarını sadece politik mesaj amaclı yaptıklarını solemıslerdı
-
valla tellerini bulursam soriim mi babamın eski öğrencisiymiş
ateist olabilirler yani:D
-
:):):)::)
niye ki
değiller
ateist falan bana güvenin ya.....
-
çok mu önemli ateist olmaları? İnsanların inançları ya da cinsel tercihleri neden bu kadar tartışılıyor ki?
-
cinsel tercihleri önemli değil ama inançalrı önemli
:)
ya önemli olan yanlış yorumlar yapılması
-
inançları neden önemli?
-
şimdi mvö ateist olup o şarkıyı da bunun için yazslardı ben bu şarkıyı annemle birlikte baüıra çağıra dinlemzdim
bu gruba da gıcık olurdum
yani kendi meseleleri ama şarkılarında bunu işleselerdi dinlemezdim..
-
kendi aşklarını, kendi dertlerini vs. vs. işleyince oluyor da inançlarına gelince mi olmuyor?
-
Bence çok saçma mor ve otesini savundugumdan ya da hayranları oldugumdan degil ama admların hiçbi parçasında dini ya da benzer bşyi karıştırdıgını görmedim. hem millete neki? adamımı seviceksin yaptıgı müziğimi? ne düşünceleri nede inançları ilgilendirmemeli.. Bazı müzikler vardır ne dini nede ırkı yoktur. sadece kalitesi ve dinlediginde sana verdigi hazzı vardır. Neyse fazla uzattım..
Tüm dünyayı sömürmeye çalışan emperyalist ülke a.b.d için yazıldıgı ortada..