Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

cambaz sizce kime karşı yapılmış bir parça???

• rock in rio • 19 Temmuz 2006 19:50 • #505520
    arkadaşlar biz mor ve ötesinin röpörtajını okuduğumuzda dedikleri şey şuydu habertürke karşı yaptık demişlerdi hatta şarkının başında dikkat ederseniz ne habersin ne türksün diyolar ama son nakaratlara doğru varmısın yoksun derken bazılarınca bu allaha karşı yapılmış bişi olduğunu sylediler ancak mor ve ötesi bunun allah ile ilgisinin olmadığını söyledi siz ne düşünürsunuz
  • bigbooots • 19 Temmuz 2006 20:02 • #505521
    hiçbirşey..
  • Drive-MAN • 19 Temmuz 2006 20:51 • #505525
    bence haber turk ugruna sarkı yazılcak bı kanal degıl hatta bızım tv bıle onemsemedıgınden cekmıyo
  • karabasan_gzem • 19 Temmuz 2006 21:00 • #505529
    A.B.D ye karşı yaptıklarını duymuştum
  • hells bells • 19 Temmuz 2006 21:03 • #505531
    abd ye karşı yapılmış bir parça o kliplerinde abd nin ırak a girişini falan gösteriyo piyasanı al herşeyi al falan derken abd nin ekonomik üstünlüğünü vurguluyor kesinlikle abd karşıtı bir parça ayrıca tanrıya karşı bir parça olmasınında hiç ihtimali yok bence çok saçma olup olmadığını tartışacağı o kadar şey varken sıra nasıl tanrıya gelebiliyor sadece karalama amaçlı bu polemik
  • düşyılmaz • 19 Temmuz 2006 21:09 • #505532
    cambaz bu grubun ta kendisi
    bir albüm önce, dünyanın gülllüğk gülistanlık, herkesin zengin, ülkenin kalkındığını söyleyen herifler, nasıl bir anda sandığınız kadar duyarlı herifler oluyorlar anlamıyorum..
    havalar sopuk ama evsiz yok kşmse takmaz
    lay6 lay lay

sonrada piyasanı al ananıda al ..

iyi valla
  • rock in rio • 19 Temmuz 2006 21:55 • #505539
    çok haklısın bir anda müzik anlayışlarını bu kadar değiştirebilen ne olabilr anlamdım bende
  • __Axl_Rose__ • 19 Temmuz 2006 22:00 • #505541
    ben tv ye karşı yapılmış diye biliyodum...
  • re-arranger • 19 Temmuz 2006 22:00 • #505542
    cambaz bu grubun ta kendisi
    bir albüm önce, dünyanın gülllüğk gülistanlık, herkesin zengin, ülkenin kalkındığını söyleyen herifler, nasıl bir anda sandığınız kadar duyarlı herifler oluyorlar anlamıyorum..
    havalar sopuk ama evsiz yok kşmse takmaz
    lay6 lay lay

sonrada piyasanı al ananıda al ..

iyi valla

abi biraz zahmet edip saksıyı çalıştırsan :D
    gül kendine albümündeki sözler üstü kapalı şekilde gönderme yapıyor yani birçok insan böyle düşünüyor havalar soğuk evsiz yok kimse takmaz vb. ama durum hiç de değil biraz gözlerinizi açın demek istiyor. son albümünde de açık açık dile getirmişler bu düşünceleri.
  • ibanetze • 19 Temmuz 2006 22:40 • #505549
    adamlar cambaz amerika falan diyolar ama ayakta converse elde fender,zaten tip baştan ayağa özenti :)

çakma anarşistler :)

rock n cokeda çıkmış mıydı bu mor ve ötesi..