-
tamam dooru söölüosunda konun başlıında!.... dizi dedim ama:)
ben genede film için kötü konuşmadım sadece onlar bile film çekti neden bi POD dizide oynamasın gibisinden söyledim!......
-
"onlar bile" :s onlar çekmesin de kim çeksin.pod mu :s
-
olayı kişiselleştirmenden belli zaten senin çekemediin metallica nın örnek verilmesi!.....
Özel olarakk bi kasıt yok orda!.....sadece aklıma gelen bi örnei verdim ve sende bunu gereinden fazla abarttın!....
Diiek bişee yok
Ben 7 yaşından beri PINK FLOYD la yatıp kalkarım!....Ve PINK FLOYD unda bi filmi var THE WALL ve daha filmi olan bi çok grup sayabiliriz ama benim bildiim dizi olarak tek ozzy ozborne var!.....bene dizilerle gelin beyler
Film işini geçelim bi lafımı alıp onun üzerinde evirip çevirip konuyu saptırmanın alemi yok tamam metallica ilahtır herşeyi yapar hatta bale bile yaparlar istese ve sizde sseredersiniz ama konu bu değil!...Konuyu annadınız annamadıısanız kendi istediiniz konu başlıında bi forum açabilirsiniz!.....
SAYGILARIMLA!.......
-
abı some kınd of monster ı ızleyemedım nerden bulucam metallica nın sıtesı demede gıcık oluyorum sıtelerıne
-
valla ankarada buldum ben sen istanbulda falan bulabilirsin.
-
ya buluyorum da orjınalıne 50 kagıt bayılmak ıstemıyorum sındı kızıp metallica abı deger dıyceksın ama netten falan varsa dıye sordum
-
paylaşım programlarında bulabilirsin sanırım.ama bence orjinalini al öyle bi dvd arşivinde olması gerek.
-
abı some kınd of monster ı ızleyemedım nerden bulucam metallica nın sıtesı demede gıcık oluyorum sıtelerıne
LIME WIRE yükle makinana orda var!......
(paylaşım programı)
-
nan kanka duydum ki alnei saldırıda bulunuolarmış sanaa:Pnerde obacaksız velet tayfasıı:P
-
öhöm.garmes...