-
MetallicA some kınd of monster'ı cekmekle cok iyi etti.en azından grubun ne durumda oldugunu,nasıl olayar yasadıgını ogrenmıs olduk...ayrıca bascı secmelerını ızlemek cok keyıflıydı.baska nerde bole bısey ızleyebılırsınkı??
-
ayy benm en sewdiğim rock star dizi cekmezki:D
-
Özcan Deniz'den Bir farkı kalmaz o zaman..:(
-
vaktiyle izlemiştim tek bi saniyesini kaçırmadan..yine dizisi var özümün..=)yine hiç kaçırmadan izlicem..oyunculuk çok yakışıyo zaten ona..dizide oynamasına karşı diilim..yeter ki müziğe ara vermesin..
-
peh! soruya bak şimdi ya.. çekerse çeksin bana ne...
-
kehe.. rock 'star' olduktan sonra pek de umursamam kendisini zaten..
-
metal dinlerim.metal müzik yapan bi adamin kafasinda sistemden birisi olmak gibi düsünce olamaz olursa bence metal adina biseyde veremez çünkü sanat düsünceyle ortaya çikar.baskaldiris müzigidir.baskaldiran bi insanin dizide oynamasi çok saçma olurdu.ama nekadar bu müzige emek verirse versin saçma alakasiz verdigi savastan uzak bi amaçla çekilmis bir diziyse o kisiden nefret ederim ve bence star degildir benim gözümde.dizinin içerigide önemlidir.komediyse silerim,görüslerini daha çok insana yaymaksa amaci gözümü kirpmadan izlerim.ama bence bi rock starinin böyle bisey yapmasina gerek yok.iletmek istediklerini müzigiyle iletiyordur.bu durumda gercek bi metalci dizide çekmez.bende sok olmam.some kind of monster a gelince.gereksiz bir film degildir.hayranlarini çok büyük ölçüde ilgilendiren bir filmdir.her nekadar bir senaryo üzerinden çekilsede amatör bir kameradan çekilmis heycani veriyor.okadar kavga etmissiniz ama bakiyorumda birisi duman demis birisi sebnem ferah birisi roger waters birisi özlem tekin...kimide nightwishin solistini gece kusaginda izlemek istemis.sonucta burda düsünceler sanat anlayisi farkli.kapasiteler farkli izleyende çikar izlemeyende ama ben sahsen dizinin içerigine bakardim oh be ne cok yazdim:D
-
eğer bir "rock star" sevseydim bu soruya cevap verirdim.
sistemin içinde ya da dışında..ne fark eder..kendi başkaldırışın kendi içinde olmalı bence..kimsenin bunu bilmesine gerek yok..
-
bi daha rock starı dinlemem hıhhh