Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

en sevdiğiniz rock starın Dizisi olsa_?

• hells bells • 23 Temmuz 2006 21:01 • #506093
    neymiş amacım benim sen anlamışın galiba
  • duman hastasıı • 16 Ağustos 2006 21:24 • #509995
    ahh ahh dumanın dizisi olsa benim yoğun isteğim üzerine bi bölümü 10 kere yayınlanırdı heralde...:)
  • Aria GalaCtiCa • 16 Ağustos 2006 21:55 • #510003
    Hmmm bi tasvir edelim:

Favori rock starımız bir dizide oynamaya başlar, sonra oynadığı diziden rol arkadaşı olan Pervin Hepverir ile (ismi pervin olan herkesten özür diliyorum; ama alınganlık etmeyin laf tabi ki size değil) aşk dedikoduları çıkar. İkili bu dedikoduları bir yalanlayıp bir doğrularken sonunda sevgili olduklarını açıklarlar. Sonraaaa; esasoğlanımız dizide elinde gitarıyla falan da görüntü verince bu görüntüler aşk dedikoduları ile bir süper güç oluşturarak dizinin reytinglerini tavana vurdururlar... Zamanla dizi düşüşe geçer, esasoğlanımız artık gündemde olmadığı için kendini boşlukta hisseder. Derhal bir basın toplantısı düzenler; ve bomba açıklamalar yapar..: 'Tarkan eşcinsel...' , 'Kenan doğulu'nun göbeği var...' , 'Sibel Can Tan Sağtürk'ten hamile...' , ' Seda Sayan'ın selülitleri var...' , 'İbrahim Tatlıses'in ayakları kokuyo..'.... Bu sansasyonar ve polemikler uzun süre yetecektir ona. Artık bir numara tekrar onundur. Gel zaman git zaman dizinin reytingleri de esasoğlanın popülaritesi de düşmektedir. Sevgilisi Pervin Hepverir ile defalarca kameralar önünde ayrlıp boşanması da onu zirveye taşımamıştır. Ama esasoğlanın aklına şahane bir fikir gelir: Dizinin setinde bir bebek bulup bombayı patlatırlar: Sette buldukları bu bebek kimin? Başka bir deyişle kimin p.ç. bu? Esasoğlanımız tekrar zirvededir; grubundan ayrılmıştır; ve arada HOBİ olarak da gitar çalmakta ve kameralar önünde kimsesiz çocuklara gitar dersi vermektedir....
  • lena avrıl • 16 Ağustos 2006 22:06 • #510004
    ya bu nedir kutlarım sanki ünlü müzik dehası(!)kermecem kokmuş biraz ama???neyse

niye izlenmesin ki??
  • Necrophilliac • 17 Ağustos 2006 10:45 • #510091
    Şimdi biz adam gibi televizyonda izlemediğimiz için:D

İzleyen izler tabi.. Ama ben yorumumuda kavgamıda yukarda bi yerde yaptım..
  • bleak • 17 Ağustos 2006 12:14 • #510108
    en kötü durum senaryosu: (Still Life dizi olsa...)

Esasoğlan Mikael ve esaskız Melinda birbirlerini sevmektedirler fakat Mikael dini nedenler yuzunden surgune gönderilir.15 sene sonra geri gelen adamımızın gelişinin bir anlami ve onemi vardir.Sevdicegi Melinda icin geliyordur geri koyune yillar sonra.Bir cok sey olur biter(burası sonsuz sayıda bolume kadar uzatılabilir,senaristler orjinalin içine ederek sacmalayabilirler bol bol).Daha sonra Melindanın evli ama hala onu sevdigini ogrenen Mikael burada sinirden aklını kaybederek Melindayı öldürür.Saskınlık içinde kalan esasoglanımız kacar,napacagini bilemez.Koylu bunun kızı oldurdugunu anlayinca galeyana gelir.Cok sinirlenir.adamimizi koylu yakalamıştır ve artık zaten neden geri dondugu bilinmeyen bu adama karşi olan nefretleri bin kat artmıştır.Mikaeli asarlar.

Dizi biter.Mikael Akerfeldt artık en sevdigim muzisyen degildir.Benim için sıradan birisi olmuştur.
  • Necrophilliac • 17 Ağustos 2006 12:28 • #510110
    Buyrun benim hikayem(dejenere zımbırtı "senaryo" dedirtmedi);

Bill Steer, kraliyet adına çalışan ve kraliyet düşmanlarını yiyerek, öğüterek, parçalayarak yok eden bir gizli dedektifimsi birşeydir.Birgün mal gibi Kral'ın kızıyla aralarında bir elektriklenme olur.Ve bunu fark eden Kral, kızını, çok uzaktaki, çift başlı aslanların, ejderhaların koruduğu bir kuleye koyar.Masallarla büyümüş olan genç kız, hemen saçlarını uzatmaya başlar.Ve Bill gelir;

Önce aslanın kafalarını koparır, sonra iç organlıarını çıkarıp şaraba koyar(bozulmasın diye) daha sonra da kıvrımlı bir bıçak aracılığıyla, burnundan girer ve beyinleri çıkarır.İçi boş olan kafatasının derisini yüzerek satar, beyni yer, kafatasınıda üzerine geyik eti yapıştırarak kelle-paçacıya satar.Ejderhayıda kazığa oturtur, dışarı çıkan organları paketleyip, banvite yollar.Banvitte sağlıklı tavuk diye kakalar.Ejderhanın kaburgalarından kaburga dolması yapmak için ayıklamaya çalışır, ama ayıklıycam derken koca ejderha parça pinçik olur ve ziyan edilip çöpe atılır.Prensesin saçlarına tutunur, yukarı çıkar.Sonra çok affedersiniz Prensese tecavüz eder, sonra bunu da kazığa geçirir, bir de üstüne boşaltım ihtiyacını giderip, kuleyi yakar.

Sonra da Carcass'ı kurar işte.

Ben bu adamı televizyonda izlemem, ha kitabını okurum ama bunun dizisini falan izlemem.
  • lena avrıl • 17 Ağustos 2006 12:30 • #510111
    ürperdim birden ya ....
  • sLnkoLik • 14 Eylül 2006 17:41 • #513445
    utanırdım sanırım..
  • cthulhu88 • 14 Eylül 2006 20:14 • #513451
    Sit-Com olsa daha kötü