-
İngiliz Channel4 tv'de Kurt Cobain,Freddie Mercury ve John lennon'un olduğu sit-com tarzı bir çizgi dizi vardı zaten
-
aslında pek bi rock dizisi veya filmi yok birkactane var hatırladıgım stell dragon ve bugunlerde simemax ta yayınlanan bi rock filmi var cok az rock bir tarzdır bu tarza uygun binlerce film cevrilebilir kurt cobaının hayatı ornegin:(
-
özlem tekin sil baştan diye bir dizi çekmişti nasıl karşıladığımı hatırlamıyorum ama şimdi garip geliyor .)
-
artık en sevdiğim rock star olmazdı :)
-
sinema olabilir ama dizi asla olmamalı bence...
-
utanırım bende yaw su an dızı yapanalrı goruonda bnm dınledıgım rock cıları onların arasına koyamıyorum
-
amma dallanıp budaklanmış konu valla korkuyorum bişe yazmaya ama karar verdim yazcam metallica diyorsunuz hayranlarının en çok istediği şeydi adamlarda yaptı ama hayranları adına ama reklam sonuçta yaptılar ve güzel olmuş izledik mi izledik başka biride iyi bir iş yapsa izlerdik sonuçta severek dinlediğiniz birini konserler dışında da tv de görmek isterim ama böyle salak özcan deniz gibi asmalı konak değil zaten bu adamlardan da yani dinlediğimiz insanların (mesela metallica çünkü hep onun adı geçiyor)da böyle kalitesiz bir şey yapacaklarını sanmam ama yaparlarsa ona da açıp bakarız bakmam asla bakmam diyen yalan sölüyor BENCE izlersiniz beğenmezseniz bir daha izlemezsiniz burda neyin tartışması yapılıyor öyle bişe olsa burda herkez ama HERKES izler ama beğenmezse bir daha izler mi bilmiyorum o yüzden sorun yok BENCE ;)
( burdaki her şey bana ait düşüncelerdir nolur tartışma konusu yapmayalım )
-
abi dusunsene alexi laiho'nun dizisi...off..saçlarını bi savurur biter zaten:P hiç kaçırmadan izlerdim bea:P
-
kesssinlikle alexi'nin dizisi süper olurdu ha =D gözlerimi ekrandan bi saniye bile ayırmazdım valla... aşıkıyım onun yaaa =D
-
Oz Dizisini İzleyen Varsa Bilir.Biohazard Grubunun Solisti ( Ki Kendisi TERA PATRİCK inde Kocasıdır) Orada Motorcular Grubunun Üyesi Olarak Oynuyordu Jes Hoyt tu İsmide,Nazilerle Dosttu.Dizi Harika Bişeydi Zaten,Cine 5 Te Çıkıyordu Bugüne Kadar İzlediğim En İyi Diziydi Daha İyiside Olamaz Herhalde.