Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Barışarock 2006 Festivaline Gidilmelimi? 2005 Sizce nasıldı?

• Holy_Bastard • 17 Ağustos 2006 11:16 • #510093
    Evet haklısın.

Beklicem bilmem kaç , bir sorun varsa msn'imi ekle : [email protected] . Yazdıklarını görmedim , arkadaşımdan "bana özel bi kinin" olduğunu duydum. Hadi ekle de anlat bakalım niyemiş o kinin.
  • Holy_Bastard • 17 Ağustos 2006 11:25 • #510094
    Öyle Ali abi. Güzel şeyler yazmış. Gitarist konusuna zaten kafam takıldı. Bir de bana özel kini olanlar varmış , onu bir çözeyim ben...
  • deli forever • 20 Ağustos 2006 15:25 • #510453
    katılıyorum. her yerin bir takım kuralları vardır ve bu kurallara uymayana gerekli yaptırımlar uygulanır. bak bakalım bu sene hiç bi grup aynı saygısızlığı yapabilir mi? yapamaz çünkü yapınca ne olacağını biliyor artık.
    konvers-evet konvers- giyip barış festivaline gidenelre bi lafım zaten yok bu saatten sonra ama kapitalizm karşıtıyım gideceğim ben.
  • psychedelian • 20 Ağustos 2006 16:58 • #510459
    imagine ı dinlemedin galiba gerçi benim için sorun yok şarkıda güzel anlattığı şeyde
  • baltalı ilah • 21 Ağustos 2006 21:41 • #510638
    sizin gibilerin demokrasi anlayışı işte böyle zorbalık. bir fikri zorla kabul ettirmeye çalışırsınız kabul ettiremezseniz işi zorbalığa şiddete dökersiniz. Yani amerikadan israilden hiçbir farkınız yok özünüz aynı. sadece gidiş yolunuz farklı. Sana milliyette can dündar ın böyle bir konuyla ilgili yazısını okumanı tavsiye ediyorum. Oku belki işe yarar. http://www.milliyet.com.tr/2006/08/21/yazar/dundar.html
    bu adrese girersen okur belki medenice düşünmeyi öğrenirsin. oradaki ortama baktıkça üzülüyorum. okullarda öğretmenler boşuna uğraşmış.
  • deli forever • 21 Ağustos 2006 23:33 • #510667
    'sizin gibilerin' gibi çirkin bi ibare kullanarak demokrasi fikrinin ne olduğunu açıkça ortaya koymuşsun zaten. burda siyasi görüş tartışmayacağım, bunun yeri burası değil. kimseyi görüşleri yüzünden yargılamak hakkına sahip değilsin. kendimi savunmayacağım senin benim hakkımda ne düşündüğün hiç umrumda değil ama kimseyi eğitimsizlikle veya medeni olmamakla suçlayamazsın. bunu yapmak için bu ülkede kurulu bir yargı düzeni var, her zaman olmasa da çoğu zaman doğru insanları yargılayan bi sistem..
    ayrıca sanane yani?
  • baltalı ilah • 22 Ağustos 2006 04:10 • #510678
    Sen burada TC Yargı sisteminden bahsediyorsun insanları yargıladığını alatıyorsun. ama bir önceki yazında kurallara uymayan cezasını çeker gitaristi sahneden indirip aşağıda dövüp sonrakilere örnek olur diyorsun. senin hertarafın çelişki dolu şimdi ben söylediklerinin hangisine inanayım. işine nasıl gelirse öyle konuşuyorsun. Ayrıca guruba yapılan harekette ne kadar medeni olduğunuzu göstermiyormu. Umarım sana tavsiye ettiğim Can Dündarın yazısını okumuşsundur. ayrıca Demokrasi anlayışınada bayıldım doğrusu, adamı slogan atmadı diye döv. sonra oranın kuralları var herkez uymak zorunda de bu nasıl demokrasi anlayabilene helal olsun. Birde ben siyaset yapmıyorum Barışarock organizasyonunu eleştiriyorum. eleştiri hakkımı kullanıyorum.
  • __eUrOnYmOuS__ • 22 Ağustos 2006 14:33 • #510718
    Tüm rock ve heavy metal severler sivil toplum örgütü olmuş, ne güzel... Yakında "kominist metal", " faşist death" diye tarzlar da çıkar...Tebrikler..Sonuçta müzikseverleri de birbirlerine düşürmeyi başardılar.. Farkında mısınız???
  • Soulforger • 22 Ağustos 2006 15:16 • #510738
    Müthiş , bu konuda çok güzel yorumlar yapıyorsun , bize söyleyecek bir şey kalmıyor =)
  • aparat • 22 Ağustos 2006 15:19 • #510742
    +1