-
Haftasonu Barışarock a gideceklere uyarılar. Yiyecek içecek getirmeyin kapıda giriş bedava olsada el koyuluyor. Size içeride satış yapılıyor, yiyecek çeşidi çok fazla değil. Saatlerce yarım ekmek döner için kuyrukta bekliyorsun. fiyatlar uçuk değil ama ucuzda değil. Bira 5 milyon civarında kağıt bardakta ve yarısını köpük dolduruyorlar ona dikkat edin köpük sönünce yarım bardak bira kalıyor. 1 saat kuyrukta bekleyip yarım bira aldığını görünce insan baya sinirleniyor. Uyurken çadırınızı mutlaka piknik masalarının uzağına kurun sabaha kadar o masalarda konuşuyorlar sonra uykusuz kalırsın. Birde zehirlenmek istemeyen çadırını Anadolurock çadırının uzağına alsın Jenaratör leri var gazı çok rahatsız ediyor. GİDECEKLERE İYİ EYLENCELER.
-
'grj'da sazan mı yok' diyordu bi arkadaşım.
haklı olduğunu göstermiş oldun.
teşekkürler.
-
basitliğin sınırlarını zorluyorsun
-
öyleyse aynı sınırlarda geziniyoruz
-
aynı sınırlarda gezmediğimizi sende benim kadar iyi biliyorsun ama söyleyecek sözün olmadığı için bu basitliklerin arkasına gizleniyorsun. şu forumda seviyeli tek bir cümle kurduğunu görmedim.
-
sen basitlik olarak görmeye devam et.
ne yapmaya çalıştığını anlamış değilim. ben tatsızlık çıkmasın diye konuyu kapatmaya çalıştıkça sen devam ettiriyorsun.
cümle kurarken sana sorcak değilim.
beni ezince suscaksan tamam buyur ezildim:S
yeter ki sus.
-
Biraz daha sakin lütfen.Yoksa üzülerek sileceğim mesajlarınızı.Konuya dönün atışma olmasın.Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz mesela.
-
1-feci komik yazım hataların var,belirtmeden geçemeyeceğim
2-(Ben rock!n cook ta israil veya amerikan bayrağı görmedim onların lehinde veya aleyhinde sloganda duymadım duymakta istemiyorum)şu cümlenle rockn coke zihniyetini kutlayasım geldi(ucu dini sebeplerede dayanır)helal olsun bunu da dedirtebiliyorlarsa
3-adı geçen festivale bende gittim geçensene,kesinlikle sana katılıyorum,kötü organizasyon,yemek sıkıntısı,uzun wc kuyrukları...şahsen istanbulda olsaydım bu sene gitmezdim,ayrıca müzik değilde söz konusu zihniyet ise rockn coke kanımca kutu kola beyinleri,barışa rock ta kutu bira beyinleri...yani al birini vur ötekine...
4-orada sadece aşk ve müzik var:)))))kopardın,gözlerimi yaşarttın,o güzel parmaklarınla gözkapaklarının kalkmasına yardımcı ol ve gözlerini biraz daha aşağıya evet evet!tamda lübnan la filistinin olduğu bölgeye doğru çevir,orda sadece kan ve gözyaşı var!!!!müzik yerine kurşun sesleri var,aşk mı?????....ne mümkün....
5-aklı karışan,öfkeli gençlik...aferin size...kahrolsun abd hadi hepberaber kübaya,kahrolsun küba hadi hepberaber abd ye,gurur duyulası gençlik ne diyim...
-
eğri otur doğru konuş,68 kuşağının genlerinde şiddet varsa o genleri sende taşıyorsun,kusuruma bakma ama .ok atmak bu kadar kolaysa buyur hemen bende atayım sana...senin genlerinde cehalet yatıyor
-
Senin daha bir fikrin yokki beni cehaletle suçluyorsun. Sen benim yazdıklarıma cevap verde göreyim. Sizin beyniniz yıkanmış sizin adınıza hep birileri düşünüp sizi programlıyor sizde hepiniz standart bir şekilde aynı şeyleri zırvalıyorsunuz. Kendine ait bir görüşün yok. Gelelim lübnan ve filistin mevzusuna onlar osmanlıyı sırtından hançerleyerek buğünkü durumlarını kendileri yarattılar. Oyüzden beni pek ilgilendirmiyorlar. Yani ihanetin bedelini ödüyorlar.Birde herkese hakaret ediyorsun yok kutu kola beyinli yok kutu bira beyinli hakaret yerine fikrin varsa yaz a onları görelim.