Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Barışarock 2006 Festivaline Gidilmelimi? 2005 Sizce nasıldı?

• baltalı ilah • 17 Ağustos 2006 00:09 • #510040
    Siyaseti yapan ben değil sizsiniz. Rock!n cook ku yapan türk coca coladır. Coca cola Türkiyenin sahibi Tüsiad Eski başkanı Tuncay Özilhandır. Yani Alternatifbank, pizza hut , kentaki, honda türkiye, Efes Pilsen, gibi firmalarında sahibi kendisi. coca cola borsayada girdi oradan sahibinin Anadolu holding olduğunu görürsün. Yani tuncay Özilhanın malı olduunu. o da gelirini israile bağışlayacağını hiç sanmıyorum. okadar kek değildir. yani içtiğimiz coca cola israile değil tuncay özilhana gidiyor. şu basitleşmiş yalandan vazgeçin artık. Benim size önerim buradan atıp tutacağınıza bakın lübnan ve filistin çok yakın gidin israile haddini bildirin. mehmet akif ersoy piknik alanından palavra atmakla olmaz.
  • sergeant peper • 17 Ağustos 2006 00:19 • #510045
    Bence bu çok gereksiz bir tartışma,beklicem321 bence konuyu dağıtmışsın darılma ama,adamın bahsettiği farklı birşey olayı gene genellediniz,ya sorabilirmiyim hanginiz ekonomist,ya da sosyolog? da bu kadar biliyorsunuz siyasi tavırları,bence başlığa geri dönün ve olayı rock n coke ve barışarak da olanlar çevresine sıkıştırın.Mehmet akif Ersoy nereden çıktı oda ayrı konu:)
  • baltalı ilah • 17 Ağustos 2006 00:40 • #510071
    Mehmet akif ersoy barışarock un yapıldıgı mekanın adı normalde piknik alanı olarak kullanılır. başka bir amaç için kullanılmamıştır bencede haklısın beklicem321 konuyu dağıttı.
  • baltalı ilah • 17 Ağustos 2006 01:02 • #510078
    Zaten türkiyede çok sayıda gurup var çoğu seyirciye konser bile veremeden müziği bırakıyor. o adam orada 4 - 5 bin kişiye belkide hayatında ilk defa konser verecek bunun heyecanını yaşarken istediklerini yapmadıkları için ilk fırsatta adamın kollarına girip sahneden atmaları bencede çok üzücü. umarım bu yıl bu tepkiler adresini bulur.
  • EMG 85 • 17 Ağustos 2006 01:23 • #510079
    Barışarock çılar rock in coke cular tabe sevmezler festivali düzenleyen bi cola firması ve abd patentli ee barısarockçılarda kominist yapıda olduğuna göre neden abd yi sevsinler tipik sağ-sol kavgası müzik amaçlı deel barısarock !!
  • rubber soul • 17 Ağustos 2006 01:31 • #510080
    Müzik ne zamandır amaç ki bu tür yerlerde?
  • InDrA • 17 Ağustos 2006 01:52 • #510082
    ben BarışaRock tayım abi kim ne derse desin deişmem
  • -jackal_musty- • 17 Ağustos 2006 02:40 • #510085
    bu sene de barış için barışarocktayız..
  • zeyna007 • 17 Ağustos 2006 10:01 • #510086
    Doğru barışarockta müzik amaç değil bu yüzden müziğin amaç olduğu yerleri tercih ediyorum.
    barışarockta amacın ne olduğu açık değil. barış için burdayız deyip,
    kendi kendini dünya barışına katkıda bulunduğuna inandırıp, "Bush yargılansın" sloganları atanlar sadece kendilerini eğlendirdiler geçen sene. gerçi bizde onları seyredip bayaa bi eğlendik.Bush yargılanmaktan tırsıp saldırganlıktan falan vazgeçmedi. bu sene benim önerim "bush idam edilsin" diye slogan atmak.bu sefer kesin korkar.

kısacası amaç barışsa ve ortada bağırmaktan başka bir olay yoksa barış için barışarocktayız demek,
    cola içmeyip, converse giymek,
    hepimiz birbirimizin haklarına saygı duyuyoruz deyip, jeneratörünün gazını yan çadıra vermek,(anadolurock çadırı geçen sene ortamdakileri gazla boğdu)
    antikapitalistim diye bağrınıp, BMW ile gezmek,.....
    bana hiç samimi gelmiyor.
  • şey • 17 Ağustos 2006 10:42 • #510089
    bu kız çok sağlam ya.öyle diimi cengo.tebrik ediyorum zekice düşünceleri için kendisini.bu çok basit bi problem aslında.muse,placebo severler rock en coke'a gitsin,o gruplarla ilgilenmeyenlerde barışa rocka,tabi az bişide maddi durum meselesi.ben şahsen ikisinede gitmedim daha ama rock n coke a karşı değilim.eğer para israile gidiyosa,kola da içmemeliyiz o zaman.sadece yerli ürün tüketelim o halde.ayrıca sevdiğim bi grup gelirse portishead,tea party falan,naapıyım abi gitmiyim mi.barışa rockda ücretsiz oluşundan dolayı övgü hakediyo ama şu gitaristi yaka paça dışarı atma olayı doğruysa ,... öyle barış ve özgürlük zihniyetini.