-
slogan atmadıkları için değil, yanlış slogan attıkları için ve kurallara aykırı bi şekilde, kafalarına göre davrandıkları için ordan atıldılar. madem kurallarına uymıcaklar o zaman neden barışarocka çıkyorlar. yukarda bi yerde yazıyordu kim yazmış hatırlamıyorum; nasıl ki rock'n coke da kahrolsun amerika diye bağıramıyorsan, barışarockta da abuk subuk sloganlar atamazsın.
böyle giderse konu kapancak, her neyse ben uğraşmayacağım siz kendi kendinizi yiyin. boş konuşmaya devam edin, insanları görüşlerinden vazgeçirirsiniz belki..
çok beklersiniz!
-
deli forever yanlış slogan attılar demiş. yazdıklarından olayı görmediği anlaşılıyor.
ben sahne önündeydim olanları gördüm yanlış slogan filan atmadılar. hiçbir slogan atmadılar(sorunda bu zaten).sadece gitarist sahneden indirilirken vokalist "yaşasın alkolizm" dedi.. seyircide organizasyonu yuhalayarak kimin haklı olduğunu o anda gösterdi zaten. kurallara aykırı bir şekilde davrandılar diyorsun hangi kurala aykırı davrandılar, neydi bu çok önemli kural merak ediyorum.
insanları görüşlerinden vazgeçirmek gibi bir niyetim yok sadece ikiyüzlülüklerini yutmadığımı bilsinler yeter. zaten bir görüşleri yok. sadece çoğunluğa uymaya çalışıyorlar.
-
illa ki Kahrolsun-Yaşasın gibi ifadelerle bağırmak zorundamısınız siz tipik seksen gençleri :)
-
Bence ikisinede gitmenin pek bi mantığı yok.Ülkemizde gençleri oyalamak için bir çok yöntem kullanılmakta ve bunun en başında günümüzün en popüler yöntemi müzik. Tamam rockncoke iyi bir organizasyon çok güzel bir reklam ama orada dönen pisliklerden de hepimizin haberi var. Barışarock ta rockncoke karşı rock şişeye sokulamaz diyip ortaya çıkan ama rockı siyasete sokan bir organizasyon ki bu organizasyonunda amacının ne olduğunu çok iyi biliyoruz. Ben karşıyım müziğin her türlüsüne siyaseti sokanlara.Bi arkadaşın dediği gibi müzik severleri bile birbirine düşürmenin bi çaresini buldular.
-
Zaten bu Barışarock organizasyonu yapanlarda 80 lerdeki gibi gençleri birbirine kırdırıp kenardan seyredip müthiş zevk alanlar. Yani 68 kuşağı denen bu kuşak. 68 kuşağının genlerinde ruhunda şiddet var bu adamlar şiddetle beslenip rahatlıyorlar. Mesela şuanki Bush da Tony Blayer da ve diyer ülkelerin bir çok lideri hep 68 kuşağı.tüm dünyada şiddet aldı başını gitti her yerde savaş ve terör var. Bunlardan kurtulup bizim kuşak ülkeleri yönetmeye başladığında şiddetinde sonunun geleceğine inanıyorum. Çünkü bu adamlar hala biz gençleri ülke meselelerine duyarsız kalmakla suçluyorlar. istedikleri 12 eylül gibi bir ortam. ama daha çok beklerler.
-
her seyi kötü yonden bakmamak lazım herkesin orada bulunmasının bir sebebi vardır ; kimi siyaset için ,kimi eglenmek için , kimi bir arkadas ortamı kurmak için ,kimi içip 2 gunlükte olsa sadece muzik dinlemek için her neyse sonuç olarak iyi yonden bakmak lazım ücretsiz bir festival bir cok dinleyebilecegin amotor ve profesyonel sanatcılarla bir ortamda bulunacaksın şahsım adıma 2005 barısarok festivali benim için cok güzel geçti unutmamal lazım orada her kes kendi için egleniyor 2006 barışarockda cok güzel olacagından kesinlikle eminim...
-
iyi sen öyle bilmeye devam et.
tamam yaa kapat gitsin. ha tabi atılmak istiyorsan devam et.
tartışmanın hiç bi anlamı yok çünkü bu daha uzar gider kimse altta kalmak istemez.
büyüklük bende kalsın deyip susuyorum.
umarım kendini küçültüp devam etmezsin.
-
okudğum bir kaç arkadaşın yazısından şu sonuca vardım ki..bu millet ve yeni nesil sanırım birlik olup siyonizme karşı ayak diretmeye karşı cesaretleri yok ve birbirlerinin düşüncelerine hiç ama hiç saygı duymuyorlar.
madem demokrasi diyorsunuz ilk önce demokrasiyi kendi içinizde yaşatmaya çalışın.
yarın bir gün amerika-israil elinde silahlarla sınırına dayandığı uçaklarıyla ülkeni bombaladığı zaman hanginiz göğsünü gere gere bu vatanı bu toprakları savunucak..bencce hiç biriniz çünkü siz daha benlik duvarlarını aşamamışsınız..ne yazıkki gençlik önce ben diyor.
bu tarz festivaller de annenizin babanızın kazandığı alın teri paralarını yiyeceğinize biraz da etrafınızdaki garipleri,açları düşünürek hareket etseniz bu ülke şu anda dünya da sözü geçen ülkelerden biri olurdu..çünkü birlik olunurdu ne yazık ki birlik yok.birlik olmayınca dirlikte olmuyor...halinize şükredin, bir arap veya afrika ülkesinde doğmadığınız için. araplardan paradan bol bir şey yok..ama niye israilin vahşetine ses çıkaramıyorlar? neden? işte bizde olmayan birlik onlarda da yok...
gözünüzü kapatın ve bu ülke ne durumlarda bir düşünün etrafınıza bakın.saygı duyun sevgi duyun.bırakın festivali partiyi sağı solu.birlik olun dirlik gelsin.
Yapmamıza imkan bulunan işleri yapmazsak, tarih bizi tenkit eder.
M.Kemal ATATÜRK.
Saygılarımla Kerem
-
Bence yanlış düşünüyosun.Bu ülkede bir karış toprak için canını vermiş binlerce şehit var bu duyguyu benlik duvarlarını aşmasanda kaybedemessin.Genelleme yapman yanlış.Amaç zaten içinde yaşadığımız bu birliği bozmak bunun için ellerinden geleni yapıyorlar hemde yıllardır.Sonucun değişiceğini hiç sanmıyorum.İstersen ayrı bi başlık aç orda devam edelim konudan baya bi sapma oldu..
-
doğru olduğuna inandığım şeyleri söylemek beni küçültmez.
altta kalmak gibi bir derdim de yok. ben sadece fikirlerimi söylüyorum. neden düşüncelerini yazmak yerine konuyu kapatmak ve beni susturmak istiyorsun ki.
"atılmak" konusunda hiç yorum yapmıyorum kendini komik duruma düşürüyorsun.
bir forumda bile insanların fikirlerine bu kadar tahamülsüz olunmasını anlamıyorum.