-
http://rapidshare.de/files/30467584/07_Leave_Me_Alone.mp3
Brainscan Soundtrack albününden: Butthole Surfers şarkısı
Şarkıdaki temalar "İstanbuuuul " dışında neredeyse aynı gibi.
Amacım Çamur atmak Filan değil; Benzerliğe dikkat çekmek,bunu da paylaşıp fikir almak istedim.
elbette herkez kendine göre yorum yapacaktır.
-
Yine mi ya?
Arkadaşlar bıkmadınız mı? Neden bütün yerli gruplara hırsız muamelesi yapıyorsunuz? Ya malmsteen bach ın bestelerini aynen alıp kendi sarkısı gibi calıyor ama bugüne kadar bir isvecli "hırsız lan bu" demedi...
Cehennemde her milleti ayrı ayrı kuyulara atmışlar. Zebaniler kendi aralarında tartışıyormuş işlerinin zorluğundan. İngilizlerden sorumlu zebani şikayet etmiş: bunlar birbirlerine destek olup kule gibi kuyunun tepesine cıkmaya calısıyorlar her seferinde asagı itmek zorunda kalıyorum.. Türklerden sorumlu olansa gayet rahat olduğunu söylemiş: bana gerek kalmıyor bir tanesi tepeye ulaşınca diğerleri aşağı cekiyor zaten...
anlayana...
-
Yine mi ya?
Bravo. Süper ders aldım şimdi bu yazdıklarından.
-
Yine mi ya?
Ayakta alkışlasak mı?
Malmsteen'in yapması haklı mı çıkarır onları? Demek ki Türkler göz yummuyo hırsızlığa , bak gurur duydum şimdi insanımla :)
-
Yine mi ya?
Arak olsa ne yapacağız yani onu anlamadım.Tamam arak , ee ?
Ayrıca , Özgürlük Ülkesi mi ne var , o da Jimi Hendrix'ten arak.Niye yazdım bunu bilmiyorum , linç edecek var mı herifleri burada ?
-
Yine mi ya?
Jimi'nin hangi şarkısından arak o şarkı?
Hem dövmek diye bir şey yok , millet ne olduklarını anlasın yeter ;)
-
Yine mi ya?
Ya bi konserde çalıyor şarkının başındaki riffi ve devamını Jimi.Şimdi ne şarkı aklımda , ne hangi konser olduğu.Biraz kurcalarsanız denk gelirsiniz.Ben ÖSS'ye çalışırken kışın Diablo oynuyordum , arkada Jimi çalıyordu.Bi ara durdum , "vohara o neydi !" diye çıktım oyundan baktım , direk Özgürlük Ülkesi.
Bu arada Duman'ın bazı parçaları çalıntıdır ! Evet , ortaya çıktı ne mal oldukları ve üzerimize düşeni yaptık.Artık rahat bir uyku uyuyabiliriz. :9
-
Yine mi ya?
Ben zaten rahat uyuyordum , onların uykusu kaçsın...
-
Yine mi ya?
Hayır bu siteye girenlerde öyle bir hava varki işleri güçleri yok bütün şarkıların nerden arak olduğunu bulmaya çalışıyorlar. Yok bilmemkimin sarkısının 3. dakikasının 45. saniyesindeki riff ünlü metal grubu zort un en unlu sarkısına benziyormus... Amacınız nedir? Hadi araklanmıs olsun sarkı noldu? Neyi başardın? Ne geçti eline? bize ne kadar geniş bir muzik kültürün olduğunu kimsenin duymadığı grupları bildiğini mi gösterdin? Haksızlıklara tahammul edemediğini mi gösterdin? Madem bu kadar emeğe saygınız var oturup bunlarla ugrasacagınıza gidin gercekten calan cırpandan hesap sorun... Her hafta böyle bir başlık açılıyor bu sitede... Bıkmadınız mı ya? Ne geçiyor elinize çamur attıkça? Muzisyenler elbet birbirinden etkilenirler. Bazen insanın aklına bir melodi gelir oturur çalar kendi bulduğunu zanneder ama aradan uzun bir süre gecince bunun baska bir sarkıya benzediğini anlar. Cok mu önemlidir ama ona benzemesi? Sonucta kendinden de birşeyler katılır araya...
-
Yine mi ya?
yaaa arkadaslar neoldugunu ögrendikde neoldu simdi elinize ne gecti benim nefretim gevti elinize cünkü dumani cok seviyorum arak olsada gicigina simdi o sarkiyi dinliyorum yarinda dinlicem hayatimin sonuna kadar dinlicem noterle onaylatsanizda dinlicem ufff simdi birgün dumandan nefret etmeye baslasam bile istanbul sarkisni yinede bikmadan usanmadan dinlicem bu arakciliga göz yumdugumdan deyil böyle bütün türk grublarina sizin bu gicik camur atma olayiniz varya ona göz yumamiyorum yapmayin arkadaslar dinliyen dinler yaaa