Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

neden rap düşmanlığı

• hardrock19 • 24 Ağustos 2006 12:11 • #511017
    artık forumlarda rapla alakalı baslıklar olmasın herkes ıstedıgını dınler bırakın kım ne yapıyorsa yapsın rapı karalamaya kalkmayın çömler anladınız mı ? rapı sevmeyen herkese KAFKEF
  • Soulforger • 24 Ağustos 2006 12:14 • #511019
    Bu da 2006 model...
  • Aria GalaCtiCa • 24 Ağustos 2006 12:14 • #511020
    rapı karalamaya kalkmayın çömler anladınız mı ? rapı sevmeyen herkese KAFKEF

İşte bu yüzden, yarattığı tiplerden dolayı.
  • Noryth Aquanum • 24 Ağustos 2006 12:17 • #511023
    KAFKEF ne demek anasını satayım...
  • Aria GalaCtiCa • 24 Ağustos 2006 12:19 • #511024
    Sagopa Kajmer'in nicki... Eleman fars dili ve edebiyatı okuyunca bu isme layık görülmüş.
  • Soulforger • 24 Ağustos 2006 12:23 • #511029
    Bunlar derin konular arkadaşlar , rap falan. Çarpılırız mazallah =P
  • PoWe • 24 Ağustos 2006 12:51 • #511037
    kafalarına taktıkları şapkalardan tut, takıları, saatleri, eldivenleri, insana korku filmi hissiyatı verdiren berbat görünümleri, herşeyden önce fırlama tavırları... özellikle iki kelimeyi birbirine uydurarak laf soktuğunu zannnip sevinen halleri, büyük elbiseler giyip havalı havalı dolaşan küçük çocukların ruh hallerine benziyo...
    rapçilerde hiçbir zaman rockçıların karizması olmadı, olamaz da.. siyah, parlak ve dar kıyafetlerin içinde, gitarını konuşturan rockçı ile bol pantolonundan baksırı görünen, kafasını bi o yana bi bu yana sallayıp saçmasapan hareketlerle iki dıptıs bilgisayar ritmine yazdığı sözleri hızlıca okuyup birilerini coşturduğunu zanneden zavallı rap çi aynı kefeye konabilir mi? ama uslu ve sakin durdukları sürece kimse kimseye bişey demiyo fakat işte senin gibi ortalığı karıştırmaya kalkan, ve hala rap müziği ön plana taşıyıp da çoğunluğun rock dinlediği bir sitedeki üyelerin midesini bulandıran rap TARZI (hip-hop) herkesi ayağa kaldırıyo.. işte düşmanlığın sebebi bu ama ben bunun düşmanlık olduğuna inanmıyorum, sonuçta rap de bir müzik türü, sevmeyen dinlemez, yeter ki birileri kalkıp da zaten bin beterken, bi de hak iddia etmesin... ben yine de bu durumu yaş ortalamanıza bağlıyorum... belki zamanla...
  • Noryth Aquanum • 24 Ağustos 2006 14:00 • #511049
    Bana da fülfül deyin bundan sonra , meali ; Farsça'da karabiber.
  • cthulhu88 • 24 Ağustos 2006 14:12 • #511055
    Neden biliyor musun?Genel olarak dinleyiclerinin yaş ortalaması ve temsilcilerinin başarısız taklitçiler olması.Türkiye için alışılması zor bir tür.
  • mansons pain • 24 Ağustos 2006 14:18 • #511059
    bu konuda söyleyebileceğim tek şey geçenlerde bi rapçiyle konuştum bana rapin bas olduğunu ve o yüzden sevdiğini rockın ise çok tiz olduğunu bu yüzden başını ağrıttığını söyledi ve bunu diyen kişi rock olarak sadece teoman dinlemiş biri