-
laflarına dikkat et ben sana heh metalcisiniz rockçısınız şöyle de böyle dioy muyum??
bana hakaret ediyosun o da ayrı mesele...
sen çok çözmüşsün sağol hala insanların özgür olduklarını anlamamaşışsın...
-
ben rockçı ya da metalci değilim sana hakaret etmiyorum bir
insancık hakaret iki
ben hayatı çözmedim zaten öyle bir olay yok 3
bu özgürlük değil sadece yanlış olanı savunmak yani git dinle birşey demiyoruz ama müzik deme müziğin tanımları vardır ve senin kulağına gelen şey ona uymuyor cicim 4
-
müzik değilde ne o zaman o zaman tekno da müzik değil illa içinde gitar davul mu lazım...
ne peki rap
şimdi konuşma işte diyip de beni güldürme olur mu??
-
tekno hakkında bilgi sahibi değilim yorum yapamam ama ben diyorum ki rap müzik değil konuyu saptırma rap ne biliyormusun müzik yapamayan ama söyleyecek birşeyü olduğunu düşünen insanların bir melodi eşliğinde konuşması ve içinde biraz sert kelineler olabildiği ve argo da olabildiği için hızlı söylenme zorunda yetenek gerekmiyo yani
-
öyle öyle nasıl biliyosan öyle yap yeter ki rap dinleyenleri aşağılama:)
-
ben aşağılamıyorum yaa sadece müzik değil bunu iddia edemezsiniz...
-
Eh çıktı ki hala var yani.Bunun yanında amerikayı 3e ayrımış şekilde eastside,westside,dirty south olarakta var en basite indirgenmiş haliyle.
-
sana göre değil ama bana göre öyle di mi değişir kişiden kişiye herkesin senin müzikten hisstettiğin şeyleri hisstemesini bekleyemezsin..
-
sevgili kardeşlerim..pop,rap,metal,tekno falan fıstık..bunların yıllardan beri tartısmaları yapılır.ama hala bi sonuca warılamadı.en iisi herkesi kendi bildiğinle başbaşa bırakmak..
-
He wala bencede öylesi doğru olan...