-
aferim.
-
Sağol
-
herkes istediğini dinler tabi.. kimseye zorla rock dinletemezsiniz ya da bana zorla rap dinletemezsiniz. amaa şöyle bi durum var ki ben kimseye rap tavisye etmem, karalamak adına söylemiyorum. etrafınıza bi bakın rap dinleyipte şöyle adam gibi bi adam görebiliyomusunuz?
bi tane varsa bana göstermenizi rica edicem.
-
kime göre adam gibi bi adam ?
-
Her müziğin dinleyicilerinde olumlu olumsuz örnekleri vardır.Şimdi lütfen "görüyoruz rapçileri" ya da "işte bu rap dinleyenlerde daha fazla" diye karşı cevap verme çünkü bu objektif ir cevap değildir.Önyargıdır ve burada belirtilmeye değmez.
-
"Normal İnsan" sıfatına uyabilecek biri varmı?
delik deşik giysiler.. 36 beden giymen gerekirken 40 beden pantolon giymeler. garip garip el hareketleri. iki cümlede bir küfür etmeler. tip tip konuşma tarzları. yov adamımlar. daha bi sürü şey.
NORMAL mi?
aynı taşma rock müzik dinleyenlerin belli bir kısmındada mevcut. Metal Rock dinleyen kişilerin kendilerine yaptığı bedensel eziyet mesela. Sadece o mu? arabesk vs. vs. bir çok müzik türünün aşırıları var. ama rap başlı başına bi taşkınlık. manyakmısınız yaa... mutluluk dolu, aşk dolu, oda olmadı ayrılık dolu müzikler varken neden tutupta küfür dolu metinleri, sürekli arkada çalan ve hiç değişmeyen dıdıptıs müziği eşliğinde dinleyelim ki ?
Ne katabilirki bir insana?
-
son mesajıma göz atmanı tavsiye ederim.
-
normal insan olarak baz aldığın kavram
converse,damalı pantolon giyip renkli renkli bilezikler kolyeler takan insanlar mı ?
"metalci"de anladığım kadarıyla hoşuna gitmiyor... doğaldır 523962396 yerini deldirip demir kanca geçirmekte tuhaf dimi ?
Slipknot ft. soulfly - jamp da f..k up
daha bir sürü yabancı şarkı bile var.
black metal dersen ... god gibi terimleri çoğunlukla bulabileceğin şarkılarda var.raple alakalı bir olay değil yani
seksendöööööööööört mü dinleyelim ?
-
Ehehe herkesin yansıttığını mı düşünüyorsun?Kendi adıma metal ve rock'ı ayaklar altına düşüren daha kötü örneklere rastladım.Lütfen herhangi bir tarafı tuttuğum düşünlmesin.Dinlediği müziği rezil şekilde temsil edenlere karşıyım sadece.
-
hepiniz iyi güzel söylüyosunuz da bu adam maden rap dinliyo adı niye HARDROCK19