-
bence oss omrumuzu kısaltıyor
-
öss den aklımda kalanlar..
fem yurdunda kaldım bütün sene boyunca.şimdi siz içinizden ah yazıııkk falan diosunuz ama o kadar da kötü değildi.abilerle boğuşuyoduk.kaçıp kaçıp ps oynuoduk.hatta geceleri yurdun çatısına tuvaletteki yangın merdiveninden çıkıp gizlice içiyoduk bile.uzun eşek bile oynamıştık.tabi ara sıra ders falan da çalışmıyor değildik.sonra noldu??bacak bacak üstüne atıp öss denen şeyle yüzleştim.sınawdan çıktığımda 40 fil aynı anda nasıl boşalırsa kendimi öyle boşalmış hissettim(cok aptal bi cumle oldu).sonuc olarak şu an inşaat müh. okuyorum ve aslında öss nin yaralı olduğuna inanıyorum.eğer öyle sıkıntılı günler geçirmeseydik nasıl olur da bu güzel günlerimizin değerini anlardık.....
saygılar sevgiler... :)
-
bok gibi yapıyor hayatımızı daha ne yapsın....
''Bir yükseköğretim programına yerleşemedi'
-
ÖSS HAYATIMIZI KÖTÜ ETKİLİYOR...
-
bana bişe söleyen(ki o kendini bilir)içinden kendine üç tane küfür etsin abi öss ye kolay diyorlar ve bence çok anlamsız ben hayatınızı nasıl etkiliyor dedim 2 tane etkileyen adam gelmiş hayatınızı nasıl etkilemiyor desem daha bi güzel bi forum olcekmiş neyse kuzucuklarım ve tuzu kurucuklarım
-
ya ama bu değil ki oks de kötü bişi...yani stres de stres
ama stres yapanlar başarılı öğrencilerdir kazancaklarını bilirler ama evham yaparlar bir de kazanmıcaklarını bilip de ay elalem ne der diye telaş yapanlar vardır
he bi de ders mi on beah modunda olup hiç bişiyi iplemeyenler
bence insan azcık heyecan yapmalı yayrlı olur tabii ben bunu söyledim ama oks de az kaldı matematik sorularını yapamıyorum diye ağladım ellerim titremeye başladı kötü oldu yani
zaten hiç bi insan sınavdan keşkesiz dönmez söylemese de hep içinde vardır bi keşeke mesela ben o mat.ları yapsaydım çok daha iyi bir yerde olucaktım ama neyse .....
-
kötü etkiliyo , mesela hesapta bu sene hayatımı davula adıycaktım olmadı şimdi 1sene daha ayrı kalıcam davulumdan :((
-
doru beah bi de oks var neyse oda aynı şey sonuçta yakında sürücü belgesi sınavı nolcak diye gelirlerse onlar da kabulümüz
-
abi gerçekten kolay konular ya bilmiyorum bana kolay geliyor ama çalışmadan olmuyor işin içine girmek lazım... yanlış anlamayın yani bilmiyorum ...
-
ama zor ya o da zor inan ki zor vala zor billa zor hatta öğretmenler bize siz şu an öss bilgilerini bilseniz öss kolay diyolar ...