Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

öss hayatımızı nasıl etkiliyor?

• narkozz • 29 Ağustos 2006 17:29 • #511737
    şuna bi öğrenci tipi daha ekleyelim
    hiç heyecanlanmayan, sinir stres yapmayan sadece günde 1-2saat çalışan sosyal aktivitesini ihmal etmeyen sınava normal bir deneme sınavıymıs gibi giren ve sonuç olarak başaran öğrenciler!
  • Noryth Aquanum • 29 Ağustos 2006 17:55 • #511742
    OKS'yi(bizim dönemimizde adı LGS idi) de kazanmıştım ben eheh. :9
    narkozz'un bahsettiği grubun içinde görüyorum kendimi.

Kafana takma , kendini rahat hissedeceğin ölçüde çalış , etüdlere sıkılarak değil , bir şeyler kapmak için gir , evinde deneme çöz ve konu çalış , taa gecenin 3'üne kadar çalışma , arada konsere(Opeth) git , KASDAV'a hazırlan , Europe - Rock The Night'ı kaydet stüdyoda. :p Ben böyle yaptım.

Böyle yaptım ben ; sonucu da çok kral oldu.Hala daha sızlanan arkadaşlar var.Arkadaşım , sistem değişmiyor işte , kısa bir süreçte değiştirilemiyor da.Ha illa değişecek , değiştireceğim diyorsan da , önce sistemden geçmen gerek.Onun için de bazı koşulları yerine getirmen gerek.Ben sanmıyorum ki , çalışan bir adam ÖSS'yi kazanamayacak kadar düşük bir puan yapsın.İstersen en rezalet liseye git , istersen en kötü hocalar girsin derslerine.ÖSS konusunda her şey sende bitiyor , her şey.
  • Drive-MAN • 29 Ağustos 2006 19:11 • #511749
    salla abı yapıcan sen bıseyler ben sana ınanıyorum
  • Drive-MAN • 29 Ağustos 2006 19:13 • #511750
    öss hayatımızı kotu etkılıyo tabıkı ama kazandık tan sonrası guzel bakınız bana artık hıcbı derdım tasam yok paso gıtar muzık eglence yenı hazırlanan arkadaslara da basarılar dılıyorum sabırlı olsunlar cabuk gecıyo merak etmeyın
  • lena avrıl • 29 Ağustos 2006 20:12 • #511753
    çalışmadan tabii ki olmaz gerçi ben de çok çalışmadım keşke çalışsaymışım daha iyi olurdu şu an ki durumumdan kötü değil gerçi:):):):)

vala ben de bi tipi unutmuşum sizinkine yakın bu test kitaplarından nefret eden dersi derste anlayan çok da ekstra çalışmayan ama başarılı olan öğrenci ben de buyum işte:=PPPPPPPPPPP
  • -maJestY- • 29 Ağustos 2006 20:18 • #511755
    Bende öyle yaptım Coverfest'e hazırlan Kasdav'a hazırlan gez toz konsere git... Sonunda 3-5puanla istediğim yere yerleşemedim... Keşke gitmeseydim de 5puan fazla yapıp 1senemi boşa harcamasaydım...

Bu arada alakasız olacak belki ama Rock The Night kaydetip Kasdav'a hocalarının kıllığından dolayı katılamayan bi arkadaşım var. Acaba aynı grupta olabilirmisiniz :))
  • cthulhu88 • 30 Ağustos 2006 00:54 • #511792
    bir abi çocuğu daha :D abi muhabbetlerini makaralarını hep anlatırlardı dersanede ama ben gelmezdim :P onun dışında abiler olmasada geceleri ersane makaraları cidden süper olurdu :)
  • cthulhu88 • 30 Ağustos 2006 01:10 • #511793
    bize de hocalar,dersahneler lise 1den başlayın gelin kayıt olun vs. diyolardı.Hiç te öyle bişi yok.Hakkını veren adam son sınıfa dershaneye gitse hatta gitmese de istediği yeri kaznabilir.
  • cthulhu88 • 30 Ağustos 2006 01:11 • #511794
    Evet hürriyet okuyan denk gelmiştir öss'de en başarısız 10 okul..sondan 7.sıra mensucat santral lisesi :D size somut örnek işte
  • nazmiyyeaah • 30 Ağustos 2006 11:01 • #511813
    nazmiyyeah gözlem raporunu paylaşıyor

araştırma konusu : erkeklerin hayatını altüst eden vakalar
    araştırma süresi : 10 yıl (1996 - 2006 yılları arası)
    araştırma grubu : akrabayı taallukat/arkadaş çevresi/sınıf arkadaşları
    araştırma ortamı : sınıf / kafe / stüdyo / işyeri / bar
    araştırma sonucu :

Türkiye'de birşeyler yapmaya çabalayan genç erkek nüfusun planlarını
    1- öss 2-Askerlik 3-aşk acısı yerle bir etmektedir.

araştırmacı notu : geçmiş olsun ulan