-
Ben girdim sınava.Eğlendim aslında güzel oluyo.Okulda genelde insiyatifin oluyo aman psikolojileri bozulmasın die.Bunun yanında yararlı olcak ne diim.Plan-program zorunlu değil.Tv zararlı değil.Stüdyo çalışmaları zararlı değil.Sadece aşk zararlı olabiir belki biraz ama ilişniz varsa da bozmayın :D.Hepsini kendi adıma söledim ama bol soru çözün haa o evrenseldir birde bunu eğlenceli hale getirin gidin cips yiyerek soru çözün ya da ne biliim soruların yanına yorum yazın sıkılırsanız vs. ben öyle yapıyordum.Sıradışı gelebilir yazdıklarım ama hiçbişeyi şartlandırmayın diye yazıyorum.Birde mümkün olduğunca kendinizi az kısıtlayın.Sıradışı gelebilir yazdıklarım ama hiçbişeyi .Malum 17'de 18e geçiş olan yıl en süper yıldır genelde...Hepinize bol şans lazım olcak ;)
-
Valla tam 18'e girdiğim gün felaketti benim için , hatırlamak bile istemiyorum. :/
Bunun dışında , aşık olmayın ÖSS senesi. :p
-
Amma abarttınız haa! ÖSS'ymiş , yerim ÖSS'yi. Lem elektro gitarıma ÖSS'ye gireceğim sene asıldım , her gün saatlerce çalmaya başladım. Ödevleri zaten sallamıyodum , ders notlarımı bile arkadaşlarımdan alır oldum. Sabahlara kadar bilgisayar başında pinekleyip uyku ihtiyacımı derslerde giderdim. Arkadaşlarım dersanelerde çalışırken ben dersane kapılarında "çıksınlar da gezelim" diye onları bekliyordum. Grubumu ÖSS senemde kurdum ve konserlere çıktım. Sınavda uyuyup vaktim dolunca hemen çıktım. Kaybettim mi? Hayır. Gariplik yok mu şimdi bu durumda? Yok ! Nerde peki gariplik? Sizde!
Tamam ÖSS güzel bir şey değil , bir çok öğrencinin hakkı yeniyor , sistem de bozuk zaten ama her gün ÖSS'ye saydırarak bir yere varamazsınız. ÖSS dediğiniz şey k*çınızdan ter akıtacak bir şey değil. Siz kendinizi yaratıyorsunuz bu stresi. En büyük düşmanınız yine kendinizsiniz.
Nedir bizim bu halimiz dostlarım demişsin. Halinde bir şey yok , sadece yola çıkacağın adamları düzgün seçmemişsin , onlar da ÖSS'yi bahane edip postalamışlar seni. Aynısını bir kız arkadaşım yapmıştı bilirim =) Kabahati ÖSS'ye atma yani..
-
Ama ÖSS geçtikten sonra aşık olabilirsiniz , ayrı bir zevkli oluyor =D
-
Çok haklısın Cenkcim. ben de össye girdiğim sene yapmıştım herşeyimi 2 sene oldu o yılın üstünden ve ders çalışmak yerine gezip tozmaktan hiç pişman değilim.eve kapanıp kitap başında depreşmektense dolaştım gezdim kendime güvendim gerektiği zaman ders çalıştım oluyo yani çok rahat kazandım ben kasmadım ben burak bu arada :D
-
Ben de dedim nooluyoruz lan =D Kübra'nın ÖSS'ye girmesine daha var diyorum , dalga mı geçiyor bu kız =) Allah cezanı... Sabah sabah güldürdün beni =D
-
Yedik bitirdik ÖSS'yi ya , ÖSS neymiş hahah...
-
Ay lav ÖSS =D
-
tabii senin tuzun kuru:):)
-
Tabii öyle , eskiden "Ay fak ÖSS" derdim :P