-
Cankan,Yurtseven Kardeşler,Boys Anılar Ve İsmail Yk ile dalga geçen arkadaşlar nedenini bilmediğim bi şekilde bu adamların bütün şarkı isimlerini, albümlerini Vs.. biliyorlar.Bi yerde dalga geçildiğinde kendilerini ezik hissetmemek içinde; Yok ben dinlemiyorum..Ne İsmail YK mı Puhahaha tarzında konuşuyorlar..Ben bu tip arkadaşların bu kişi ve grupların birer hayranı olmalarına rağmen bi yerde muhabbeti geçtiğinde onları küçümsemesini çok garip buluyorum...
-
özentilik bu olsa gerek.
-
bi yere kadar tamam belli bi yerden sonra fazla...
-
Bunlar gerçekten dalga geçilecek adamlar ve televizyonu açtığında, radyoda, ya da sokakta bu adamları duymak zorunda kalıyorsun. Gazetede ismail yk konserinde kendinden geçen kızların haberleri çıkıyor vs... Yani normaldir bu kadar dalga geçilmesi, o kadar da garipsenecek birşey yok.
-
Ben böyle bir şeye rastlamadım şu ana kadar...
Eğer bahsettiğin şarkılar "bomba bomba" ,"allah belanı versin" gibi şarkılarsa zaten bunların isimlerini bilmemek elde değil...
Abartı var bence...
-
katılıyorum hatta belanı versin in nakaratını biliyorum:D ayrıca bir şarkının sözlerini bilmeden(en azından birkaç cümle)nasıl dalga geçebilirsin yahut taklit edebilirsin..gülmek için herşey
-
Geçen yiğenim bize geldi ve baktım ismail yk'nın şarkısını söylüyo( daha doğrusu çalışıyo). Şimdi çocuk bu bişey diyemezsin. Çocukta naapsın, sözleri bilmiyo, atıyo kafadan. Bi başına allah belanı versin diyo sonra başlıyo; allah cezanı wersin, lanet olsun falan filan.. Bu yaştaki çocukarın böyle durumlara maruz kalması ne denli gerekli sizce? Arkadaşlar ben bu kendine ismail yk diyen adama dava açıyorum, peşimden gelen varsa belirtsin lütfen. Ben çok ciddiyim.
-
elini kana bulama..bu arada hatırlıyorum da bu herifler grupkene "canın çıksın" diye de şarkı yapmışlardı..
-
çünkü istemesen de bileceksin heryerde onlar çalıyor şahsen ben istediğim halde bazı grupları dinleyemiyorum bu onları sevmedğim anlamına nasıl gelmiyorsa bu olay da öyledir
-
şöyle açıklıyım bizim tvde dream mtv zart zurt yok kral var orda da kısıtlı rock klibi çıkıyo böyle bazen kapatamıyosun haha şimdi çıkçak diye o arada çıkıyo izliyosun yapışıyo beynine bir de tek bana mı oluyo bilmiyorum unutmaıyorum ya sözleri olamaz böyle bişi takılıyo resmen neyse:)sokakata her yerde bunlar açlıyo sokakata maç yapan çocuk gol yiyince bu şarkıyı söylüyo ne diyim ben...
evet bilmezsen dalga geçemezsin ki ben ismail ykdan o kadar nefret etmiyorumn manken şarkıcılardan nefret ediyorum ben!!!!